Дима, друже! С праздником! Всего тебе самого доброго. Будь здрав и счастлив, ну и сало чтоб не переводилось! А танков мы ещё найдём)))) Вiтаю! Жму лапу!
Камрад, фальстарт. Вы постоянно забываете, что у нас с Вами два часа разницы . Крупного специалиста нужно поздравлять через 65 минут .
Щось ви трошки невчасно Взагалі-то народиться він 27-го Та вже "раз пошла такая пьянка..." приєднуюсь до привітань та бажаю усього найкращого
Ну і я приєднаюсь до привітань !!!!!!!!!!!! Здоров"я тобі богатирського(хоча в тебе його і так нЄмЄряно тьфу тьфу тьфу) і мішок шварцлЬозе О забув........ І шоб тобі постійно снилось САЛО(але щоб бачив ти його тільки в снах) і голі дівки з великими цицьками І щоб ти від них не відбився
Друзяко вітаю! Щастя тобі, карпатського здоров"я, наснаги в нашому совмєсному розкуркуленні Аскотика від самоварів і патяхвонів Ну і жду літом в гори
Настав час привітати з Днем Народження! Рости великий, здоровий та красивий. Вітаю, та шлю тобі хранцузьку співанку: http://www.youtube.com/watch?v=zc4m2NEEMfY
Ну шо, друзяко! Будемо твої менини святкувати!!!! Всього тобі самого світлого, кабанчиків жирненьких, гаманця повненького, хабару файненького.... А головне здоров'я, терпіння, удачі!!! P.S.: І завершити вже нарешті той бісовий ремонт! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!!