Вітаю, шановне товариство! Прошу Вас оцінити даний девайс минулої епохи. Виготовлений вірогідно з атласу, вік - початок 70х років ХХст. Довший час лежав у згорнутому вигляді. Загальний стан на "4--". Розміри: 135 см х 105 см.Вишиття швидше всього - машинне, з аплікаціями на земній кулі. Подвійний, крім того - має всередині якусь щільну підкладку (основу для вишивання).Лицева сторона краща, ніж тильна. Тканина не сипеться і в руках не розлазиться. На тильній стороні є кілька рваних отворів (на фото) та незначне вигорання кольору від сонячного проміння.Скраю, там де місце для древка, видно ручне зашивання по всій довжині. По всій площі з обох боків присутні незначні малесенькі дірочки та плями від недбалого зберігання. Прошу задавати питання та вказати, котрі місця ще треба сфотографувати. Буду вдячний за кожен Ваш коментар. З повагою .
. Ціни починаються від 800-1000 грн, залежно від жадоби. Червону ганчирку ТС, на мою думку можливо пропонувати за 500- грн. Всім здоров"я, мира та злагоди
Шановні колеги! Мушу перед Вами вибачитися і повідомити, що даний предмет має раніше походження - між 1946 та 1956 роком, а не з 70х, як я написав у анотації. На гербі присутня 16-та полоса (фінською мовою) - від Карело-фінської РСР, котра існувала з 1940го по 1956 рік. Посилання:https://ru.wikipedia.org/wiki/Герб_СССР
Так в Галичині ще й досі кажуть старші люди на прапор - від німецького "die Fahne". Пережитки часів дзідзя Франека... Австрійського імператора. В обіході так у нас ще називають церковні хоругви.