Новый перечень военного имущества которое может быть реализовано: http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/687-2013-р#n10 Царёва "мосинка" - 42 грн., морской Р-08 - 1470 грн. Эх, налетай не скупись.
Думаю, що ніяк. Загалом написано тут: http://www.mil.gov.ua/index.php?lang=ua&part=dvm Як є бажання, спробуйте, але думається, що із затії купити собі не вийде нічого.
стидна сміяться над бальнимі людмі(с) хто ж нам пересічним таке продасть. соромно Алекс, соромно!(((((((((((((((((
Когда Днепропетровскую лакокраску распродавали, так там цены тоже смешные были, но за эти цены никто не ничего не продавал. А купить можно было в 2-3 раза дороже отстегнув при этом мЕнеджеру, который лениво так называл тебе сумму, которую нужно ему отстегнуть, при этом очень внимательно следя за машинами, которые вывозили металлолом (порезанное оборудование )
скажіть де. і я обов'язково викопаю. бо я вже і город перекопую кожного року і дачі але нічого нема. (((((((( а що з ним можна в господарстві зробити? чи ви бомбити будете коли взимку хуньдані серед степу вставатимуть?))))))))))))))))))0
А навіщо тобі щось купувати? Тебе, церковне мишеня, якщо добре провірити, то виявиться, що Мікола Янавіч із своїм переліком просто хлопчисько .
так, не зрозумів, Ви що, пане Консерватор, мені конкуренцію скласти хочете! )))) Це моя бізнес-ідея!!!
Узагалі-то пан Консерватор ще з минулої зими влаштовує облави на москалів та використовує їх для доставки "Хуньдаїв" до пункту призначення. Ось, і фото є:
нажаль в мене нічого нема. подаруйте хоч кулемета. два. ні. ну що ви. то важ бізнес то ви і грайтесь. тількі скажіть де перечипляти щоб поки те-се я встиг підскочити. ділити будемо 50 на 50. бачте який я щедрий. не беру свої братні відсотки.
А я про технику и интересуюсь.Радио там одно недорого было.Можно даже не рабочее по той цене.Для антуража. Про непродажу оружия я и сам догадывался.
А я про технику и интересуюсь.Радио там одно недорого было.Можно даже не рабочее по той цене.Для антуража. Про непродажу оружия я и сам догадывался.
Хлопці, я теж хочу погратися в залізнодорожника) мрія дитинства. візьмете до себе? я їм мало, сплю мало, працюю багато
Там дальше вообще красота - револьвер Смирнского,штурмгевер и по десятку царевых наганов и мосинок(мосинки вообще 2 категории,т.е. вполне гут). А вместе с ППК,ПСМ,люгером-моряком и кольтом 1911 выглядит как очередное списание "на подарки".
Та навіщо вам зброя . Ви подивіться на речове майно , речовий мішок 2,5грн , каска 3,2грн, пілотка 1,1грн , шапка зимова солдатська 5,2грн , тут тільки на цьому барахлі можна озолотитися .
та сколько ж можно..? каждій год ктото ересь єту постит.. Єто списки с балансовой стоимостью.. забудьте о них.