Комплект EOTech HHS VI - коліматорний голографічний приціл EOTech EXPS3-2 та збільшувач EOTech G43.STS 3x Комплект EOTech HHS VI складається з гібридного коліматорного голографічного прицілу EOTech EXPS3-2 та компактного збільшувача EOTech G43.STS 3x. Таке поєднання забезпечує високу точність стрілянини на будь-якій відстані. Приціл EXPS3-2 у парі з компактним 3-кратним збільшувачем G43 займає мінімум місця на планці Пікатінні, що також дає значні переваги під час стрілянини. Прицільна сітка EXPS3-2 містить кільце діаметром 68 МОА навколо центральної точки діаметром 1 МОА, що дозволяє стрілку швидко захопити та закріпити ціль. Двоточкову сітку добре видно при збільшенні і без нього. Функціональне призначення додаткової прицільної точки – далекі цілі. Приціл EXPS3-2 сумісний із приладами нічного бачення від покоління І до ІІІ+. Коліматор має 30 параметрів яскравості, де 20 призначені для стандартного режиму, а 10 для нічного бачення. Безперервна робота підсвічування від однієї батареї CR132 складає 1000 годин при яскравості, встановленій на 12-й режим. Збільшувач EOTech G43 - це додатковий оптичний модуль, який встановлюється перед голографічним прицілом та забезпечує 3-кратне збільшення. Збільшувач у комплекті має кріплення Flip-to-Side (FTS), завдяки якому його можна миттєво відкинути убік, щоб прицілюватися просто через приціл. Магніфер G43 сумісний з усіма моделями коліматорів EOTech, оснащений лінзами Leica та кріпленням для планки Picatinny. Прилад водонепроникний (глибина до 10 м). Приціл із збільшувачем зроблено у США. Комплектація EOTech HHS VI: Коліматорний голографічний приціл EOTech EXPS3-2; Збільшувач EOTech G43.STS 3x; Батарейка CR123; Захисний чохол; Інструкція, гарантія та реєстраційна карта. Технічні характеристики: Збільшення: фіксоване 3x Поле зір зі збільшувачем: 7,5° Рельєф для очей: 63,5 мм Регулювання за вітром та висотою: 0.5 MOA за клік Кріплення: 1″ Weaver або MIL-STD-1913 Яскравість: 20 налаштувань денного світла, 10 додаткових налаштувань для приладів нічного бачення від Gen I до III+ Водонепроникність: до 10 м Захист від запітніння: так Джерело живлення: 1 х батарея CR123 Час роботи батареї: 1000 годин безперервної роботи при номінальному налаштуванні 12 та кімнатній температурі Габарити (ДxШxВ): 175,2x58,4x83,8 мм Вага: 654,8 г Країна виробник: США.
Будь ласка. Офіційний сайт еотеч. Фото і відео. Зліва оріга, праворуч репліка. https://www.eotechinc.com/help-cent...d green reticle colors,to a night-vision mode
Наклейка, гвинти корпусу зліва з літерами, латунна шахта батарейного відсіку, коробки чорні. Нічого не маю проти - скоріш за все ви також придбали не знаючи. Просто хочу вберегти ще одного покупця, оригінальна ціна за такий комплект на цьому форумі від 50к Опис взятий з сайту профоптика - але навіть там фото відрізняються від цього комплекту. У профоптики фото оригіналу. І у оригінального еотеча ніколи не буде видно бліку підсвітки зі сторони противника. Це основна його відзнака. Ну і дуже дивно - коли після прохання фото прицільної марки, зкидують фото не з сторони стрілка, таке наче ви вперше тримаєте девайс у руках. З повагою
Я взяв його не для користування а для продажу, девайз працює, фото зроблено з ракурсу з якого дивляться, щось не влаштовує залиште свою думку у собі, будуть фізичні докази а не диванний внутрішній експерт тоді поспілкуємося, приблизити видно що і ще написано, вартість вказана мною як продав ем яка мене влаштовує, хвилювати не маю чому вона така.
Извините, но ваш девайс копия. "Диванный эксперт" вам более чем доходчиво объяснил почему это китайская копия и какие вам ещё физические доказательства нужны не понятно. С ваше же стороны, ничего кроме....не нравится молчите не мешайте...не прозвучало. Вы для начала хотя бы разберитесь с какой стороны смотрит стрелок и с какой стороны вы сделали фото.
Перш ніж робити якісь висновки потрібно фізично взяти його в руки, подивитися його, бачити як виглядає його «оригінал» а потім робити якісь висновки, те що він пояснив то ні про що не говорить, я в чергове повторю я не запитував про перевірки або висловлювання своєї субʼєктивної думки, якщо хтось щось не розуміє то це особисте ваше, якщо не доступно листайте далі.
Проблема в тому що ви намагаєтесь продати копію по ціні оригіналу, свідомо чи ні то вже інше питання. Якщо вас не влаштовує відео з офіційного сайту, де все чітко по поличках розкладено, можу скинути фото свого каліматора, але маю сумніви що вас то переконає. Але ви можете дуже просто перевірити самостійно. Візміть свій коліматор і якщо прицільну марку видно з двох сторін то це копія. Саме на фото котре ви самі скинули, видно що прицільну марку видно з зовнішньої сторони, а не тільки зі сторони стрілка, а так не повинно бути.