コマ / Кома нагура у форматі точилок. Вітаю поціновувачів заточування рівня Фен-шуй! Нарізав брусок японського каменю Кома нагура - приблизно 12-16 тысяч грит по JIS. Кома нагура більше інших цінується експертами завдяки найкращім властивостям для фінішного заточування. Бруски можливо використовувати як брусок для заточування так й для наведення суспензії. Два бруски вийшли ідеальними, інші мають нюанси по формі. Зроблю окремі відео кожного та буду скидати по запиту. Ціни брусків викладу на фото. Всім мирного дня! Та найкращого фен-шуйного заточування!
Всім дякую! Всі бруски продані, але ще є багато каменів! Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Telegram - каналі, Instagram, Facebook, YouTube, TikTok. Пошук: YS Knives and Sharpening Знатиме за всі нові продажі. В наявності великий асортимент, а викладаю маленьку частинку. Тому пишіть в приватних повідомленнях. При необхідності можу підібрати й інші природні та вінтажні камені та бруски для заточування. Як повнорозмірні, так і формати точилок: Hapstone, Клодчик, Apex, Козак і подібних.В наявності великий асортимент Відправлення до будь-якої країни! А загалом, періодично є практично все природне та вінтажне каміння. Ріжу більшою мірою гуртом, але продаю й в роздріб. Географія продажів - магазини та заточники з 26 країн світу. Також займаюсь заточуванням ножів. Мої роботи є в темі https://reibert.info/threads/ljublju-zatachivat-nozhi.1245576/page-7 Всім мирного дня! Вдалого та цікавого заточування!