Точилка コマ / Кома нагура у форматі точилок

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем YS Knives and Sharpening, 28 лют 2025.

1. Продавец YS Knives and Sharpening

YS Knives and Sharpening Leutnant

Повідомлення:
    10.451
    Адреса:
    Киев
    コマ / Кома нагура у форматі точилок.

Вітаю поціновувачів заточування рівня Фен-шуй!

Нарізав брусок японського каменю Кома нагура - приблизно 12-16 тысяч грит по JIS. Кома нагура більше інших цінується експертами завдяки найкращім властивостям для фінішного заточування.
    Бруски можливо використовувати як брусок для заточування так й для наведення суспензії.
    Два бруски вийшли ідеальними, інші мають нюанси по формі.
    Зроблю окремі відео кожного та буду скидати по запиту.

C8A41B4F-B327-4B5D-A7FC-861E2726C2F4.jpeg IMG_7596.jpeg IMG_6028.jpeg 5E5EA31A-412D-4733-BD58-A1ADF63D9E0A.jpeg

Ціни брусків викладу на фото.

Всім мирного дня!
    Та найкращого фен-шуйного заточування!

ФКДК та X55 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Ножиці виробництва тм Fiskars Finland Відмінний робочий стан. Під ліву руку
      150 грн.
    2. Ruixin Pro RX-009 — це найновіша та найдосконаліша система заточування від відомого виробника. Т...
      2320 грн.
    3. (в наявності 1 шт.)
      Нож Шип Нож «Шип» в черном цвете - это компактный кинжальный нож, сочетающий надежность и функционал...
      299 грн.
    4. Ніж великий міцний та надійний виробництва Франціі Товщина обуху 2,5 мм Люфт відсутній
      550 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Ніж Gerber Strongarm FE – це професійний ніж для виживання, який розроблений як інструмент для вижив...
      399 грн.
  3. Продавец YS Knives and Sharpening

YS Knives and Sharpening Leutnant

Повідомлення:
    10.451
    Адреса:
    Киев
    Всім дякую!
    Всі бруски продані, але ще є багато каменів!

Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Telegram - каналі, Instagram, Facebook, YouTube, TikTok.
    Пошук: YS Knives and Sharpening
    Знатиме за всі нові продажі.

В наявності великий асортимент, а викладаю маленьку частинку.
    Тому пишіть в приватних повідомленнях.

При необхідності можу підібрати й інші природні та вінтажні камені та бруски для заточування.
    Як повнорозмірні, так і формати точилок: Hapstone, Клодчик, Apex, Козак і подібних.В наявності великий асортимент
    Відправлення до будь-якої країни!

А загалом, періодично є практично все природне та вінтажне каміння.
    Ріжу більшою мірою гуртом, але продаю й в роздріб.
    Географія продажів - магазини та заточники з 26 країн світу.

Також займаюсь заточуванням ножів.
    Мої роботи є в темі https://reibert.info/threads/ljublju-zatachivat-nozhi.1245576/page-7

Всім мирного дня!
    Вдалого та цікавого заточування!