вітаю. знайшов такі штуки разом із колпачками від снарядів 125мм. розміри показав на фото. підкажіть, відностся вони взагалі до військової теми, та від чого можуть бути ці "колпачки" ? і чи є сенс намагатись продати цей металобрухт за мінімальні кошти? перепрошую, якщо помилився розділом.
Чтоб на градах были колпачки... не видел. А ври такой находил на дистанционном взрываке В-90 только размером меньше и на дтм 75. Это скорее всего от ДТМ
Маю на руках. Зі спаленого бк до граду 100% Взривак АР-6, ковпачок цей точно тих розмірів що в автора теми.
А ну я за обычный МРВ думал. А этот редкий в общем, во всяком случае раньше был для нас очень очень редкий
Я думаю федерасти їх взагалі вперше з часів виготовлення взяли зі складу. Інструкцію багато хто бачив, але іграшка була занадто дорога (хоча і стара як невідомо що), тому їх певно чи не вперше у бою і використали. Радіопідривники були дорогими або навіть дуже дорогими для совку. Як кактус: дорогі, але кололися і виготовляли, складали на склад невідомо на який час.