Коллиматорный прицел БелОМО Ultra Sight ПК-05 .

Тема у розділі 'Коліматорні, нічні та лазерні приціли', створена користувачем curbis, 5 бер 2023.

1. Продавец curbis

curbis Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    496
    Адреса:
    Березань
    Всім привіт. Може не в цю тему, не знайшов підходящої. Потрібна допомога. Коліматор, точка зміщена вліво по горизонталі. При стрільбі на 50 м від точки прицілювання куля лягає правіше на 2-3 см. Відрегулювати не можу сам, не реагує на гвинт регулювання. В чому причина, не знаю, купив таким разом зі зброєю. Може є хтось, хто може відремонтувати? Фото з інету.
    ultra_sight-400x400.jpg

2. Цікаві лоти

1. Коліматорний приціл Shield SIS, як і його попередник Shield CQS - це невеликий міцний приціл, який б...
      22000 грн.
    2. Ціна нового 2.200$ Стан ідеальний. Пишіть,можливо щось скину
      40000 грн.
    3. Оригнальній елкан 556 бачив тильки полігон двічі
      85000 грн.
    4. Вимушена продажа .відкритий оптоволоконний приціл ,малі розміри та вага ,простий та надійний.Довжина...
      3900 грн.
    5. продам практически новый отличный оптический прицел hawke sidewinder 6-24x56 sf ffp, выдерживает отд...
      20500 грн.
  3. Продавец curbis

curbis Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    496
    Адреса:
    Березань
    Нема інформації по ремонтникам ні в кого?

4. gambino83

gambino83 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    282
    Адреса:
    Україна, Київ
    Я не спеціаліст в цій сфері, але... У кожного колліматора в тех.документації вказаний ресурс кліків для вивірки (діапазон настройок по горизонталі та по вертикалі). Цілком можливо, що просто вже вичерпано ці ресурси.
    З повагою.

curbis подобається це.