Здравствуйте. Хочу купить себе данный коллиматор. Подскажите о нем. Что нужно знать,на что обратить внимание и тд. ПРОШУ модераторы не удаляйте пожалуйста темы,это единственный раздел где мне могут помочь. Спасибо.
Хороший каліматор. Неубиваємий. Стоїть на озброєні в армії. Простий як двкрі. Гарантія 10 рокві на трітієву підсвідку. Ніяких батерейок ні акб. Ламатись нічому.
Ламатися є чому. Зверніть увагу на кріплення коліматора до планки Воно підпружинене, і часто не повертається в 0. Надіслано від мого ZTE 2050, використовуючи Tapatalk
Ще в наших краях 99% це буде крадене зі ЗСУ та НПУ Але багатьох це не засмучує. Надіслано від мого ZTE 2050, використовуючи Tapatalk
Тут я з Вами погоджуюсь. Якщо старшина чи командир видав його як свої особисті барбариски то хай самі і відповідають. А взагалі то колись їх можна було купити в Вінниці на збтоярському заводі. Зараз незнаю. Але ціна в нього була як пів космічного корабля.
Бачив в американських магазинах вундерприблуду - додаткову підсвітку. Розміром з батарейку, чіпляється на вже існуючі кріплення на прицілі. Якщо прицільна марка тухне - буває (з темряви на світло), легкий рух пальцем - і вуаля.
Ще основний недолік цього прицілу - з темнішого приміщення на вулицю не видно марку. Це ціна за фічу "без батарейок" Надіслано від мого ZTE 2050, використовуючи Tapatalk