так значок чи накладка!? чи були проходи даного екземпляра!? бо на віоліті також усі з незрозумілою думкою...то кокарда...то значок, а прикладу проходу чи каталожного фото немає!?
На усіх значках є виробник. На Вашому нема. Відповідно елемент чтогось був.І правильна вигнута форма про це каже. Може, ніж чи тростина. Але то тільки моя думка, можу помилятися.
отак взяв і Вас послухав, ще може Вам за 1 грн продати!? Меньше як за 1т грн я цей предмет не збираюся віддавати
Мы часто хотим продать вещь за подороже,чем она стоит.Цена-это количество денег,которые покупатель готов отдать за вещь,и часто она ниже ожидаемого.Камрад имел ввиду не стоимость 1 грн,а начало аукциона,люди сами определят цену и заплатят ровно столько,сколько готовы.Как-то-так...
Цікаво послухати людину, що зробила ту ставку, напевно вона знає, що це за річ. В якості лікбєзу, хоча б по закінченню торгів.
да левая ставка 100% ,чтоб типа ткнуть потом. типа вот вы говорили а реально предмет стоит. цена ему гривен до 300. если кому-то для поделок каких нибудь. я бы и за 100 грн не взял. ну это чисто как по мне. может кому-то и интересней и за 300 взять, но дороже вряд ли .
Друзі, я не на повному приколі написав, може з’ясується, що це якесь "тайноє братство хреста і орала" )
Шановні форумчани! Я ж нікого не заставляю купувати цей лот за тією ціною яку поставив я. Не маєте можливості - пройдіть поруч і не гадіть в темі! Тут навіть ніхто не зміг толком її ідентифікувати....але з оцінкою зразу.... тіпа не більше 300грн - тож що ви оцінюєте...як ви незнаєте що це... Я не спец в воєнних знаках...а копатель - то ж чого не знаю до того не беруся. Моя тема (монети римської імперії) Що це за річ - я і сам незнаю. Але та людина яка поставила ставку - знає напевне що це за знак і звідки він.
Эти значки - знаки, периодически появляются на фиолетовом.Как по мне ,что то их очень много стали продавать.Откуда такой знак и его принадлежность, кроме догадок никакой конкретики и исторических доказательств. Возможно кто то фантазию запустил в производство? Может хозяин знака пояснит происхождение своего экземпляра?
Дайте будь ласка ссилку на прохід даного значка на віоліті!? Я цей знак на віоліті також закидав на обговорення - і ви знаєте ніхто мені ссилку на прохід подібного не кинув. Дехто відписав що це із знаків DAF (але я їх перелистав - і такого не знайшов) Один форумчанин відписав - що це досить рідкісна кокарда...прохід на віоліті був десь пару років назад...тож він незнайде. Ось і все...
Да пожалуйста https://auction.violity.com/100632431-kokarda-landdinst https://auction.violity.com/1015099...medium=kokarda-landdinst&utm_campaign=2500uah За последних несколько месяцев только этого года.Не много для редчайшей кокарды? Все больше склоняюсь ,что это фуфло.По легенде это кокарда ланд динст из Луцка.Всего студентов было 370 человек.В мае 1942 г. на головные уборы были введены новые тканные кокарды с изображением свастики и двух колосков. Офицеры носили металлические кокарды. Такие кокарды также как и лента на рукаве никогда никем больше не использовалась! В этой униформе вся школа перешла в УПА, кокарды со свастикой, ленты и знаки различия были уничтожены.источник http://www.sammler.ru/index.php?showtopic=20353