Складний ніж Koenig Mini Goblin v2 Sea Pattern M390

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 23 лип 2025 у 12:50.

1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    291
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий, діставався лише для фото та відео!

Хочу запропонувати поки що другий складану модель від Koenig – Mini Goblin другого покоління. Дизайн оригінального Goblin створив кастомний найфмейкер Edison Barahas з Sharknivco, але серійна модель з’явилася завдяки колаборації з Koenig

Ніж поєднує дуже впізнаваний та продуманий дизайн Sharnivco з високою якістю та увагою до деталей, притаманною Koenig, чия головна модель Arius останнім часом стала доволі популярною у нас

Маємо wharncliffe клинок з M390 у фірмовому фініші Koenig; мале, але при цьому ергономічне руків’я; купу мікро деталей, як-то виконання осьового гвинта чи бекспейсера; чіткий фліп з гарною механікою; класну нову текстуру на руків’ї, яка грає на світлі. Ніж малий, але відчувається монолітно; зроблений неймовірно якісно

Дизайн ножа сподобається далеко не всім, але якщо хочеться чогось незвичного, то це буде відмінним вибором. Можу помилятись, але це лише 2-й ніж в Україні

Характеристики:
    • Загальна довжина: 182мм;
    • Довжина клинку: 78мм;
    • Товщина клинку: 4мм;
    • Обробка клинку: Stonewash;
    • Сталь: M390;
    • Замок: Frame Lock;
    • Матеріал руків’я: Titanium;
    • Кліпса: 1 позиційна;
    • Вага: 108,3г;
    • Країна-виробник: USA.
    ЦІНА: 875$