Нескладний ніж Koenig Helo Canvas Micarta CPM MagnaCut

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 7 тра 2025.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    273
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий, діставався лише для фото та відео!

Хочу запропонувати новинку від Koenig – їхній перший фікс Helo. Коли вперше побачив анонс цього ножа, мені стало цікаво, чи зможе Koenig повторити ту саму якість, як на своїх фолдерах

Маємо конструкцію full-tang; клинок форми гарпун з прямими спусками; 3-Д мікартове руків’я з прихованими гвинтами; нетипову ергономіку, яка виявилася неймовірно зручною + доволі гарна вага. Зроблено дуже якісно, я би наважився сказати, що все ж навіть краще, ніж фікси від Chris Reeve, наприклад

Що вирізняє Helo від інших фіксів, так це якісні шкіряні піхви, які йдуть у комплекті. У якості коробки довгий картонний тубус, що не вліз у кадр

Чудовий фікс власного дизайну, виявився найякіснішим, який потрапляв мені до рук

Характеристики:
    • Загальна довжина: 206мм;
    • Довжина клинку: 96мм;
    • Товщина клинку: 3,5мм;
    • Обробка клинку: Brightwash;
    • Сталь: CPM MagnaCut;
    • Матеріал руків’я: Canvas Micarta;
    • Вага: 98г;
    • Вага з піхвами: 174г;
    • Країна-виробник: USA.
    Моє відео:

Мої інші теми:

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg
    Останнє редагування: 10 тра 2025
    gbpgl та Павел_75 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. продам мультитул Gerber MP600 Black oxide (USA), у практично новому стані, а чохол у робочому стані....
      1320 грн.
    2. Мультитул Daicamping DL30. Так называемый "народный Surge" с отличным качеством изготовлен...
      2300 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Нож Extrema Ratio MK 2.1 это рестайлинговая модель ножа Mark 2 - одного из самых распространенных но...
      349 грн.
    4. Ніж старовинний виробництва Франціі тавро Paris Товщина обуху 2 мм. Без люфту
      300 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Ножи с клинками типа американский танто выглядят по-настоящему вкрутую (этакая небольшая катана). Но...
      299 грн.
  3. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    273
    Адреса:
    Київ
    Продано!

Статус теми:
Закрита.