Книги.

Тема у розділі 'Горище', створена користувачем Nika 1977, 7 лют 2021.

1. Nika 1977

Nika 1977 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    329
    Вітаю.Лежали на горі книги бабулі моєї дружини ,дружина вчилася ціми книгами . Чи варті ці книги щоб їх продати з пов.

Images:

P2085239.JPG
    P2085240.JPG
    P2085241.JPG
    P2085242.JPG
    P2085243.JPG
    P2085244.JPG
    P2085245.JPG
    P2085246.JPG
    P2085247.JPG
    P2085248.JPG
    antykvar_2009 та Учень подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Лесной коп . Размеры = 145 x 145 и 125 x 120 мм . Почищены . Лоты разбиваю и комбинирую . Отправл...
      100 грн.
    2. Різне
      70 грн.
    3. Коп . Есть надпись . На ручке крышки стоит клеймо - KCL . 1939 год . Лично сам хорошо упаковываю все...
      250 грн.
    4. Настольные часы. Первая половина прошлого века. Высота 10 см. Двух суточный запас хода.
      2800 грн.
    5. 890 грн.
  3. Учень

Учень Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    786
    Адреса:
    .
    Витаю. Был осенью на барахолке, спрашивал, стоят ли чего книги, ответили мол, если там какие то знаменитые писатель, то да. И желательно, чтобы текст был на русском(!!!). Ну и спросил про разношёрстные книги на разнообразную тематику, алгебры, зоологии, переводчики, учебники и т.д. Сказали, что стоит, но товар очень деликатный так сказать, покупатель соответственно тоже.
    В наш век ходить никуда не надо, пару действий произвёл и парааам, смотри и читай, что хочешь, книги отживают свой век, я лично из своих никого не знаю, кто бы читал так выразиться, всё о чём узнают, заслуга и-нета. В книгах своя эпоха, дух...
    С Ув.

4. Glinmoth

Glinmoth Stabsgefreiter

Повідомлення:
    163
    Адреса:
    Schwallbach - Lemberg
    Не думаю, що книга, як засіб розповсюдження інформації вимре. Можливо стане менш популярним, але існувати буде. В мене наприклад проблема, я по книжкових магазинах не хожу - бо кількість придбаних\подарованих книг, є більшою, ніж я встигаю читати. Одна справа читати статтю в неті чи слухати аудіо, а інша - читати справжню друковану книгу в зручному кріслі. Читання саме книги приносить естетичне задоволення, такого навіть електронка не зробить.

Якщо конкретно про цю книгу - вона щось вартує, це праця доволі відомого в науці біолога.
    Проблема в тому, що це навчальна література або учбовий посібник для вчителя. Йому більше 70 років і я маю сумніви, що його доцільно викоритовувати для навчання. Можливо хіба як посилання, при написанні якихось серйозних робіт.

Ще момент, що хтось захоче купити для власної колекції - думаю тут шанси також мінімальні.

Якщо, Вас, цікавить більше інформації, думаю краще звернутись на якийсь форум, де сидять букіністи :beer:

форт55, Александр Русявый, Heizer та 6 іншим подобається це.