Вітаю.Лежали на горі книги бабулі моєї дружини ,дружина вчилася ціми книгами . Чи варті ці книги щоб їх продати з пов.
Витаю. Был осенью на барахолке, спрашивал, стоят ли чего книги, ответили мол, если там какие то знаменитые писатель, то да. И желательно, чтобы текст был на русском(!!!). Ну и спросил про разношёрстные книги на разнообразную тематику, алгебры, зоологии, переводчики, учебники и т.д. Сказали, что стоит, но товар очень деликатный так сказать, покупатель соответственно тоже. В наш век ходить никуда не надо, пару действий произвёл и парааам, смотри и читай, что хочешь, книги отживают свой век, я лично из своих никого не знаю, кто бы читал так выразиться, всё о чём узнают, заслуга и-нета. В книгах своя эпоха, дух... С Ув.
Не думаю, що книга, як засіб розповсюдження інформації вимре. Можливо стане менш популярним, але існувати буде. В мене наприклад проблема, я по книжкових магазинах не хожу - бо кількість придбаних\подарованих книг, є більшою, ніж я встигаю читати. Одна справа читати статтю в неті чи слухати аудіо, а інша - читати справжню друковану книгу в зручному кріслі. Читання саме книги приносить естетичне задоволення, такого навіть електронка не зробить. Якщо конкретно про цю книгу - вона щось вартує, це праця доволі відомого в науці біолога. Проблема в тому, що це навчальна література або учбовий посібник для вчителя. Йому більше 70 років і я маю сумніви, що його доцільно викоритовувати для навчання. Можливо хіба як посилання, при написанні якихось серйозних робіт. Ще момент, що хтось захоче купити для власної колекції - думаю тут шанси також мінімальні. Якщо, Вас, цікавить більше інформації, думаю краще звернутись на якийсь форум, де сидять букіністи