Книги.

Тема у розділі 'Горище', створена користувачем Nika 1977, 7 лют 2021.

1. Nika 1977

Nika 1977 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    329
    Вітаю.Лежали на горі книги бабулі моєї дружини ,дружина вчилася ціми книгами . Чи варті ці книги щоб їх продати з пов.

Images:

P2085239.JPG
    P2085240.JPG
    P2085241.JPG
    P2085242.JPG
    P2085243.JPG
    P2085244.JPG
    P2085245.JPG
    P2085246.JPG
    P2085247.JPG
    P2085248.JPG
    antykvar_2009 та Учень подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Лично сам хорошо упаковываю все свои лоты !!! Лоты разбиваю и комбинирую !!!
      180 грн.
    2. Стара праска на вугіллі,все відкривається рухається.
      300 грн.
    3. Фотокамера AGFA "Preisbox 44", 1932-36 г.г. --------- В идеальном, практ. непользованном с...
      950 грн.
    4. Металлические , выкопанные , почищены , покрашены , рабочие (все механизмы легко вращаются) . Общая...
      350 грн.
    5. Коп по ВОВ . Глубокое посеребренее . СССР . Длина - 100 мм . Вес - 11,300 грамм Лично сам хорошо упа...
      180 грн.
  3. Учень

Учень Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    786
    Адреса:
    .
    Витаю. Был осенью на барахолке, спрашивал, стоят ли чего книги, ответили мол, если там какие то знаменитые писатель, то да. И желательно, чтобы текст был на русском(!!!). Ну и спросил про разношёрстные книги на разнообразную тематику, алгебры, зоологии, переводчики, учебники и т.д. Сказали, что стоит, но товар очень деликатный так сказать, покупатель соответственно тоже.
    В наш век ходить никуда не надо, пару действий произвёл и парааам, смотри и читай, что хочешь, книги отживают свой век, я лично из своих никого не знаю, кто бы читал так выразиться, всё о чём узнают, заслуга и-нета. В книгах своя эпоха, дух...
    С Ув.

4. Glinmoth

Glinmoth Stabsgefreiter

Повідомлення:
    163
    Адреса:
    Schwallbach - Lemberg
    Не думаю, що книга, як засіб розповсюдження інформації вимре. Можливо стане менш популярним, але існувати буде. В мене наприклад проблема, я по книжкових магазинах не хожу - бо кількість придбаних\подарованих книг, є більшою, ніж я встигаю читати. Одна справа читати статтю в неті чи слухати аудіо, а інша - читати справжню друковану книгу в зручному кріслі. Читання саме книги приносить естетичне задоволення, такого навіть електронка не зробить.

Якщо конкретно про цю книгу - вона щось вартує, це праця доволі відомого в науці біолога.
    Проблема в тому, що це навчальна література або учбовий посібник для вчителя. Йому більше 70 років і я маю сумніви, що його доцільно викоритовувати для навчання. Можливо хіба як посилання, при написанні якихось серйозних робіт.

Ще момент, що хтось захоче купити для власної колекції - думаю тут шанси також мінімальні.

Якщо, Вас, цікавить більше інформації, думаю краще звернутись на якийсь форум, де сидять букіністи :beer:

форт55, Александр Русявый, Heizer та 6 іншим подобається це.