Зараз в Умань мають приiхати хасиди. Запропонуйте. Можливо хтось з них зацiкавиться. А бо ж у Днiпрi, це теж майже iх территорiя. З повагою
Або в першу ж синагогу зайдіть,якщо живете у великому місті,обласному центрі і проконсультуйтеся з равіном
У знайомого була книга такого плану.як Ви говорити зайшов в с1нагогу поц1кавитися що за книга,показав там продавцю л1тератури 1хньо1,той 11 крутитив листав,пот1м запитуе у товариша продаеш,той продаю,ск1льки запитуе чувак с пейсами, 300,той що 300,товариш 300 бакс1в,цифру сказав в1д фонаря,той д1став 1 дав йому три сотн1,якась була б1бл1я.отакеот.....
А я взагал1 не ц1кавлюся книгами такого плану,чому й зайшов в цю тему згадавщи цю 1стор1ю ,до реч1 е тут форумчани як1 можуть п1дтвердити цей факт,так як знають цього чолов1ка 1 ми сп1лкукемося м1ж собою,чолов1к дорослий 1 серйозний п1дстав не в1рити йому в мене немае,сам в1н буд1вельник 1 знах1дка була не т1льки книга,коли демонтували ст1ну в будинку,поблизу с1нагоги.
Честно кажучи стало ц1каво,https://fama.ua/p/kniga-yevreyskaya...O5AIVRNiyCh18Kwe6EAQYASABEgIgUvD_BwE.сучастн1 книги по триста,чому не може коштувати якийсь довоенний буквар з автографом якогось цад1ка.т1ж сам1 триста!