Книга

Тема у розділі 'Скільки коштує?', створена користувачем Станислав36, 7 чер 2021.

1. Станислав36

Станислав36 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    313
    Адреса:
    Краматорск
    Здравствуйте. Подскажите по цене пожалуйста IMG_20210607_093803.jpg IMG_20210607_093757.jpg IMG_20210607_093658.jpg IMG_20210607_093707.jpg IMG_20210607_093715.jpg IMG_20210607_093724.jpg IMG_20210607_093728.jpg страници всё.

2. Цікаві лоти

1. Стан по фото. Копані, трохи чищені
      52 грн.
    2. 38900 грн.
    3. 150 грн.
    4. Много интересного по фото
      400 грн.
    5. Деталі від переноски снарядів часів ВВВ. Деталі знайдено на німецькій позиція. Стан і кількість по ф...
      155 грн.
  3. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.190
    Адреса:
    Львів, Україна
    Доброго здоров‘я! Певний період свого життя був бібліофілом-любителем, правда, робота дозволяла поповнювати свою міні-колекцію або за спасибі, або за умовною ціною, еквівалентною вартості могорича; хоч тепер це захоплення вже минуло (на відміну від захоплення читанням книг на історично-пригодницьку тематику, яке залишиться зі мною на все подальше життя), проте я отримав певний досвід у букіністиці…
    Так от, серед поціновувачів стародруків першочерговим інтересом користуються видання на доступній для загалу мові (російській, як домінанта часів Російської імперії, українській, як мові національної меншини в складі тієї ж чи інших імперій і т.д.); окремий попит мають видання на військову тематику (особливо, з картами, описами визначних битв і т.п.), Біблії (але не плутати з молитовниками, які випускалися часто і великими тиражами) та книги з чисельними ілюстраціями; звісно, у категорію найбільш затребуваних серед колекціонерів потрапляють перші видання класиків, повні зібрання відомих авторів, енциклопедій, словників і т.д…
    Ваша книга кінця 19-го століття на німецькій мові, як я зрозумів по світлинах, без будь-яких ілюстрацій і, якщо не помиляюсь, на релігійну тематику. На мою думку, якщо Ви дійсно плануєте з нею розпрощатися і Вам запропонують ціну, більшу еквіваленту вартості двох пляшок оковитої (~150 грн.), не вагаючись віддавайте її у добрі руки - повірте, битися за неї не будуть;)

форт55, vulcan888, black rifle та 3 іншим подобається це.
  4. Rozovka

Rozovka Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.613
    приветствую. за такую цену лучше оставить себе. выставьте на оценку на Виолити, ну или на европейские аукционы!

Егор Задорожный подобається це.
  5. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.190
    Адреса:
    Львів, Україна
    Я повідомив про реалії, а за те, що вони такі сумні, відповідальності не несу! Сам нещодавно переглядав розділ «Букіністика» на озвученому Вами аукціоні і зауважив, що 90% книг взагалі не мають жодного відстеження, що вказує на відсутність попиту і завищення цін…
    P.S. Саме з тієї причини я і не розглядаю варіантів продажу своєї міні-колекції книг, хоча у мене є доволі цікаві і не часті екземпляри (в тому числі, один примірник кадетського військового посібника видання 1882 року «Обзор воен от Петра Великого и до наших дней» (том 2) під реакцією генерала Леєра)…

Останнє редагування: 7 чер 2021
    форт55, vulcan888, black rifle та 7 іншим подобається це.
  6. Станислав36

Станислав36 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    313
    Адреса:
    Краматорск
    Всем огромное спасибо за информацию. Я примерно подозревал тоже самое, но как говорится, одна голова хорошо а больше это уже мутант).

black rifle, Мансур Львович та kyltic подобається це.