Книга

Тема у розділі 'Скільки коштує?', створена користувачем Станислав36, 7 чер 2021.

1. Станислав36

Станислав36 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    313
    Адреса:
    Краматорск
    Здравствуйте. Подскажите по цене пожалуйста IMG_20210607_093803.jpg IMG_20210607_093757.jpg IMG_20210607_093658.jpg IMG_20210607_093707.jpg IMG_20210607_093715.jpg IMG_20210607_093724.jpg IMG_20210607_093728.jpg страници всё.

2. Цікаві лоти

1. Оригінал. Коп. Матеріал - бронза. Стан видно по фото. Вікіпедія про подію: https://uk.m.wikipedia.or...
      425 грн.
    2. стан на фото гадаю що толковому часовщіку не складе особливих складнощів довести до ладу
      6000 грн.
    3. Німецький знак “Поранення”. ПСВ.
      1800 грн.
    4. Каппен. Матеріал - цинк. Заколка в робочому стані. Коп по ПСВ. Клейм,написів - немає. Типово австрі...
      765 грн.
    5. Распродаж коллекции ! Серебро ! Вес = 16 грамм . Лично сам хорошо упаковываю все свои лоты !...
      5000 грн.
  3. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.190
    Адреса:
    Львів, Україна
    Доброго здоров‘я! Певний період свого життя був бібліофілом-любителем, правда, робота дозволяла поповнювати свою міні-колекцію або за спасибі, або за умовною ціною, еквівалентною вартості могорича; хоч тепер це захоплення вже минуло (на відміну від захоплення читанням книг на історично-пригодницьку тематику, яке залишиться зі мною на все подальше життя), проте я отримав певний досвід у букіністиці…
    Так от, серед поціновувачів стародруків першочерговим інтересом користуються видання на доступній для загалу мові (російській, як домінанта часів Російської імперії, українській, як мові національної меншини в складі тієї ж чи інших імперій і т.д.); окремий попит мають видання на військову тематику (особливо, з картами, описами визначних битв і т.п.), Біблії (але не плутати з молитовниками, які випускалися часто і великими тиражами) та книги з чисельними ілюстраціями; звісно, у категорію найбільш затребуваних серед колекціонерів потрапляють перші видання класиків, повні зібрання відомих авторів, енциклопедій, словників і т.д…
    Ваша книга кінця 19-го століття на німецькій мові, як я зрозумів по світлинах, без будь-яких ілюстрацій і, якщо не помиляюсь, на релігійну тематику. На мою думку, якщо Ви дійсно плануєте з нею розпрощатися і Вам запропонують ціну, більшу еквіваленту вартості двох пляшок оковитої (~150 грн.), не вагаючись віддавайте її у добрі руки - повірте, битися за неї не будуть;)

форт55, vulcan888, black rifle та 3 іншим подобається це.
  4. Rozovka

Rozovka Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.613
    приветствую. за такую цену лучше оставить себе. выставьте на оценку на Виолити, ну или на европейские аукционы!

Егор Задорожный подобається це.
  5. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.190
    Адреса:
    Львів, Україна
    Я повідомив про реалії, а за те, що вони такі сумні, відповідальності не несу! Сам нещодавно переглядав розділ «Букіністика» на озвученому Вами аукціоні і зауважив, що 90% книг взагалі не мають жодного відстеження, що вказує на відсутність попиту і завищення цін…
    P.S. Саме з тієї причини я і не розглядаю варіантів продажу своєї міні-колекції книг, хоча у мене є доволі цікаві і не часті екземпляри (в тому числі, один примірник кадетського військового посібника видання 1882 року «Обзор воен от Петра Великого и до наших дней» (том 2) під реакцією генерала Леєра)…

Останнє редагування: 7 чер 2021
    форт55, vulcan888, black rifle та 7 іншим подобається це.
  6. Станислав36

Станислав36 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    313
    Адреса:
    Краматорск
    Всем огромное спасибо за информацию. Я примерно подозревал тоже самое, но как говорится, одна голова хорошо а больше это уже мутант).

black rifle, Мансур Львович та kyltic подобається це.