Книга"Брат"

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем sputnik71, 6 чер 2022.

1. sputnik71

sputnik71 Leutnant

Повідомлення:
    1.124
    Адреса:
    Львiв
    Всім доброї ночі!
    Колись у 2009 прочитав цю книгу.І зараз,в ці тяжкі для нашої країни часи,щось собі згадав,а де я про всі ці події і сценаріі,шось подібне, вже читав...
    Думаю що тут на форумі,знайдутся люди,які також знайоми з ціею книгою.
    Мені особисто цікава думка форумчан,як воно помінялось в тому житті,і з тих часів,коли її написали автори.
    Хочу привести,останні рядки, з роздумів тих авторів..Щоб люди,які її прочитають,не почали все перекидати, з ніг на голову.І не шукати провокацій, прочитавши перші сторінки тої книги.А просто висловлювали свою думку.

"-А закончить книгу мы хотим словами одного из самих глубоких социоконструкторов современной Украины Ярослава Лесюка, который в свое время обратился к украинцам со страстным монологом высокого духа:
    «Думай об Украине! Это твоя земля, твоя ответственность, твоя миссия! Думай по-украински!!!
    Думай по-украински! Ты — потомок равноапостольных княгини Ольги, Владимира Великого, Ярослава Мудрого! История требует от тебя веры в себя и в Украину! Думай по-украински»

Думай по-украински! Сердце Украины бьется в Киеве. Не в Москве, не в Брюсселе, не в Вашингтоне. А в Киеве. И выбор каждого из нас один: жить в этом ритме, или потерять себя на своей земле. Думай по-украински!»

Апрель-октябрь 2008 г."
    Цікааить думка форумчан,на аналітику подій(раша-китай.)Також цікавлять думки описані ,як ковід(світова єпідемія)
    До Всіх з повагою!
    На обложці,на ебало хуйла,уваги не звертати!!!!
    Силка;https://knigago.com/books/nonf-all/nonf-publicism/102604-igor-berkut-brat/?p=83

Останнє редагування: 6 чер 2022
    Ph@ntom та Олег Грабовский подобається це.