Книга"Брат"

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем sputnik71, 6 июн 2022.

1. sputnik71

sputnik71 Leutnant

Всім доброї ночі!
    Колись у 2009 прочитав цю книгу.І зараз,в ці тяжкі для нашої країни часи,щось собі згадав,а де я про всі ці події і сценаріі,шось подібне, вже читав...
    Думаю що тут на форумі,знайдутся люди,які також знайоми з ціею книгою.
    Мені особисто цікава думка форумчан,як воно помінялось в тому житті,і з тих часів,коли її написали автори.
    Хочу привести,останні рядки, з роздумів тих авторів..Щоб люди,які її прочитають,не почали все перекидати, з ніг на голову.І не шукати провокацій, прочитавши перші сторінки тої книги.А просто висловлювали свою думку.

"-А закончить книгу мы хотим словами одного из самих глубоких социоконструкторов современной Украины Ярослава Лесюка, который в свое время обратился к украинцам со страстным монологом высокого духа:
    «Думай об Украине! Это твоя земля, твоя ответственность, твоя миссия! Думай по-украински!!!
    Думай по-украински! Ты — потомок равноапостольных княгини Ольги, Владимира Великого, Ярослава Мудрого! История требует от тебя веры в себя и в Украину! Думай по-украински»

Думай по-украински! Сердце Украины бьется в Киеве. Не в Москве, не в Брюсселе, не в Вашингтоне. А в Киеве. И выбор каждого из нас один: жить в этом ритме, или потерять себя на своей земле. Думай по-украински!»

Апрель-октябрь 2008 г."
    Цікааить думка форумчан,на аналітику подій(раша-китай.)Також цікавлять думки описані ,як ковід(світова єпідемія)
    До Всіх з повагою!
    На обложці,на ебало хуйла,уваги не звертати!!!!
    Силка;https://knigago.com/books/nonf-all/nonf-publicism/102604-igor-berkut-brat/?p=83

Последнее редактирование: 6 июн 2022
    Ph@ntom и Олег Грабовский нравится это.
    1. Теплі штани/полукомбінезон (Австрія) Розмір: 88-92 l - ll Стан: нові
      330 грн.
    2. Штани військові KA 03 Bundesheer (ЗС Австрії) Штани з комплекту KA 03 Osterreich Bundesheer – компле...
      410 грн.
    3. Штани військові KA 03 Bundesheer (ЗС Австрії) Штани з комплекту KA 03 Osterreich Bundesheer – компле...
      450 грн.
    4. Польовий кітель австрійської армії Дуже вдалий, ставший уже класичним крій моделі. Кітель середньої...
      200 грн.
    5. Китель армии Австрии, старого образца, размер указан австрийский 28, подойдёт на L. Смотрите на ярлы...
      1200 грн.
  2. Kzezekalo8gmail@.com

Kzezekalo8gmail@.com Stabsgefreiter

Цікаво,а оригінал ще десь можна купити почитати?чі тіки електронні варіанти?