Даний камрад є не порядною людиною,тому що в особистій переписці, він запропонував викупити в нього запчастини до сигнального пістолету. Я перевів йому кошти в суммі 500грн. ще 23.12.2016року на Карту Приват від тієї пори ні грошей ні товару. Хоча я його неодноразово просив в переписці повернути кошти назад, якщо не виходить відправити запчастини. Він на форум заходить, переписку читає,та не реагує на мої прохання повернути кошти. Прошу модераторів допомогти в цьому питанні.
Не мав жодного шансу відписати чи організувати відправку. Товар вчора поїхав, завтра має бути у покупця. Міні компенсацію організував, як потрібно ще якісь санкції отримати, покірно прошу, порядно все виконаю. Причин писати не буду, просто щиро прошу вибачення, і надіюсь на розуміння. Накладна 59000231915183. Буду вдячний, як після отримання посилки пан jurko відпише тут.
На випадок як би помер... непередбачені єкстрим ситуації.. залишився б тут злодієм за 500 ... жахливо. з 20-40 вже точно не скажу відправок, коментарів по білому списку 1-4.. відправляв без передплат, без наложки, перевіряли, слали назад, хтось відверто признавався що (друг дешевше задарив, чи гудзики не розгледів одразу і т.д ) з мене жодних зауважень, я попадав десь в товар, десь в доставку але жодного разу не писав про це, і не Обманював людей, не мої принципи. Від себе, зробіть як на віоліті, чи схоже щось, щоб після покупки, продажу автоматом якось давало вікно для коментарів.
КОлего про що Ви пишите я вже пів року чекаю на штани і там сума навіть не 500. А Ви хочете віоліті. Мені наука вір але перевір.
Шо ти тут ,дiйсно , як кловєн , кривляешся : "Не мав жодного шансу відписати чи організувати відправку" Ще й на розумiння надiеться... 3,14здеж голiмий ! I ти теж - з тих самих... Принцип один - "Грошi взяв? Сдохни,сцуко - а рiч вiдправ Камраду, не будь падлом." Не можеш ? Чому зразу Грошi не повернув ? А воно 3 мiсяцi мозги трахало , на форумi було, вiдмовчувалось, очi сiрковi робило , аж поки Модер не мусив втручатися. Тьфу....Гидота , та ще й малодушна i брехлива!