Доброго всім здоров'я.Колись давно трапилась гансівська фляга.Тількі тепер зацікавило клеймо.Можливо хтось підскаже з якого міста до нас приїхав даний артефакт.(Заодно послухаю поради як її можна вирівняти)Дякую.
Вітаю. По клейму не знаю. 38 року. Чув, що вирівнювати пробують шляхом виморожування. Наливають воду у флягу і в морозильну камеру, або на вулицю на мороз. Лід розширюється. Далі гріють і доливають ще до повноти і т. д. Горловину не наливають. Думаю, що в ідеалі не буде, але спробувати варто.
Вітаю! Клеймо MN належало Metallindustrie GmbH. Neunkirchen-Saar (MENESA). Що стосується вирівнювання, то спробуйте спосіб з водою та морозом, як сказав вище камрад Polisyaka. Я користувався особисто цим способом, тільки лід кожного разу розтоплював і міняв воду на нову.
Тобто,це процес не одного дня? Один чолов'яга мені радив компресором... Якщо дружина знайде цю флягу в морозильній камері,то вирівнювати тоді будуть мене
Звичайно ж ні. Хіба що мороз вдарить 25-30 і нижче. З таким не стикався. Та, на мою думку, такий спосіб гірший, бо треба робити перехідник та можна розірвати флягу надлишковим тиском.