Есть у меня в электронной коллекции книг одна редкая книга, оставившая неизгладимое впечатление после прочтения о подводном кладоискательстве, затрагивает 1941-50е годы. Книгу сложно найти в электронном виде. Книга существует только на Украинском языке, издавалась единожды. Если модераторы разрешат то хотел бы поделиться ею с форумчанами(850кб). У нас же сайт не только про войну? А в разделе Книги можно размещать токмо о войне. Решил написать здесь. Посчитаете за флуд - удалите. Итак: Микола БІЛКУН БАГАТО, БАГАТО, БАГАТО ЗОЛОТА...
Я только за!!! С удовольствием бы прочитал эту вещь, должно быть весьма интересно!!! Подключаюсь к просьбе о разрешении выкладывания этой книги! С ув.
2 минуты поиска Микола БІЛКУН БАГАТО, БАГАТО, БАГАТО ЗОЛОТА... Фантастично-пригодницька повість-памфлет “Перекажи своєму володареві, - сказав Фернандо Кортес до посланця імператора Монтецуми, - щоб він прислав нам багато, багато, багато золота, тому що я і мої супутники страждаємо хворобою серця, яку може вилікувати лише золото і більше ніщо...” Історичний факт ЗУСТРІЧ У КАВ’ЯРНІ “МЕТЕЛИК” Власне, це була не кав’ярня. Ще зовсім недавно “Метеликом” називався бар третього гатунку з дуже сумнівною репутацією. Але з того дня, як Данієль Слоуп почав домагатися, щоб у магістраті Грібтауна орендувати стоянку для машин, буйний бар робив потуги перетворитися на скромну інтелігентну кав’ярню. Данієль Слоуп замінив тільки вивіску. Шинквас бару залишився шинквасом бару, і постійні клієнти “Метелика” не помітили особливих змін. А для Данієля Слоупа почалисямарудні дні, сповнені тривог і протиріччя. “Метелик” мусив змінити не тільки вивіску, “Метелик” мав змінити репутацію. Негоже кандидатові у поважні бізнесмени виступати свідком по нескінченних поліційних судах після п’яних бешкетів і стрілянини.
качайте на здоровье там и Гитлер и другие вообщем классика жанра про калёса, манетта и т.д. http://chtyvo.org.ua/authors/Bilkun/Bahato_bahato_bahato_zolota/
Раз я беларус, значит я могу сколь угодно находится на сопредельной территории. Книжку хочу почитать. Почитаю, подумаю. Если хорошая мысль в голову залезет, найду единомышленников. В прошлом году начал проектировать батискаф - ума не хватает.