Здравствуйте уважаемые форумчане и гости! Отдохнул в удовольствие три денька в лесу в марте месяце и вот,что из этого вышло. Фото делал уже дома, просьба подскажите уважаемые рыболовы по крючкам. Все было рядом в яру,гривна в 5 метрах от крючков.Копье метров 150 на верху, кельт тоже,но отдельно, с уважением
Здраствуйте. Я бы на вашем месте,походил бы там еще,так сказать не спеша,сантиметр за сантиметром. Хорошие находки.
Согласен с Вами, однако сейчас разве что с мотокосой, плотная растительность да по пояс, а по крючкам не подскажите?
Здравствуйте! На выходных осуществил в жизнь Ваш совет, правда походить немного смог только на площадке недалеко от копья и кельта,-в яру можно и себя потерять,заросло. Вот прибавка к сопутке
На горі городище бронзової доби .Гачки пізніші. Гора повинна мати мисоподібний виступ,в основі мису мали би бути залишки валу.Погубили трохи бронзових сокирок за час проживання...Торквес - навряд чи загубили в яру,скоріше був на краю городища,і зсунувся з землею. Який регіон знахідок?
Доброго дня, валів немає,довкола ліс старий та гарний. Регіон -Черкаська обл. ближче до Дніпра(правобереж.). З повагою
Рідні краї.Батько мій з Шполи. Якщо знахідки так кучно - по любому там поселення(якщо схил плологий),або городище(якщо схил крутий) на горі.Там дуже ретельно треба ходити. Дуже класні знахідки,мало кому таке попадається навіть серед тих копарів,для кого старовина - основна тема.Наконечник списа взагалі достойний крутого музею. Вітаю.
Щиро вдячний Вам за привітання. Вранці поспішав до праці і не мав можливості у повному обсязі відповісти. З однієі сторони схил достатньо пологий, а праворуч де в яру були крючки та гривна -незначно крутий. Яр відкритий і невздовзі виходить з лісу.Цікаво, що кельти всі різноманітні, були ще 2, але також інші. Досі цікавить атрибуція крючків,різні траплялись, але за формою гака, петлі(широкий бічний загиб) вперше.Там раніше трапилась,як на мій погляд,ще одна цікава річ, точніше уламок.Цікавить думка Ваша та думка інших користувачів ресурсу.З повагою. фото уламку(матеріал-бронза, вага-22грн,регіон -півден.схід Черкас. обл. правобереж.)