Китайский пинпоинтер GP pointer

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Grisha_iskatel, 27 жов 2018.

1. Grisha_iskatel

Grisha_iskatel Gefreiter

Повідомлення:
    138
    Купил себе китайский пинпоинтер PG-pointer за 20 баксов.
    Снял по нему небольшой обзор, надеюсь будит позновательно, если есть вопросы отвечу.
    Видео обзора

Медный, makuha, Igor 21 та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
    3. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
    4. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
    5. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
  3. Gordan13

Gordan13 Feldwebel

Повідомлення:
    525
    Большое спасибо за честный обзор. Лично для себя тему "Китайский пинпоинтер GP pointer" закрыл. Нервы дороже двадцати баксов.
    С уважением

Igor 21 подобається це.
  4. Igor 21

Igor 21 Oberst Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Обзор хороший. Где же вы были полтора года назад :D? купил себе как-то такой. Только черный. Та же ситуация была с возбуждением. Хотел его разобрать, а у него катушка внутри сидит на какой-то мачмале типа клея. Не смог вытащить. Заизолировал провода и собрал обратно. И скажу я вам, как бабка пошептала. До сих пор работает, как часы.

5. Аби підтримати тему бо якраз находжусь в муках вибору такого піна який би влаштував мене.
    1. бачити має пятак не менш як 5 см.
    2. має режим зміни частоти сигналу при наближенні монети.
    3. має добру чуйку боком для того аби проводити піном по бокам ями і знаходити ще не викопану ціль яку потім маленькою лопаткою виковирювати.
    Вибір серед китайців чималий і скорш за все мене влаштує от такий пін. Думаю його буду замовляти.

Roman7570 та Igor 21 подобається це.
  6. Grisha_iskatel

Grisha_iskatel Gefreiter

Повідомлення:
    138
    GP pointer не подходит под ваши требования на 5ком 3,5-4см и по бокам чуйка меньше

7. Ну це не gp а kkmoon хоча там ще є гарет про поінтер теж непоганий. Цей KKMoon пишуть у відгуках часто сам збуджується особливо як живлення підсяде але буду думати ще. Я у принципі маю гнома у корпусі зубної щітки і боком яму добре обмацую але хочеться щось симпатичніше.

8. VIDAS

VIDAS Stabsgefreiter

Повідомлення:
    288
    Адреса:
    SadoGura
    Зверніть увагу на GoldHunter, заказував собі з піднебесної, ненатішуся... в Ютубі є обзори.

NIA, Porta та Блукач подобається це.
  9. Porta

Porta Oberfeldwebel

Повідомлення:
    336
    Адреса:
    Харьковская обл
    Маю в користуванні такого китайця GP Pointer 2 TRX / SHRXY копія Whites TRX . 5 КОП CCCР 7,2-7,4см, з боку 5см посередині, під краї трохи меньше 4-4,5см є відстройка від грунту (коли потрібно),можна працювати під водою,працював з ним до -5гр нарікань нема
    Має недолік при вимкненном положенні споживає до 3ма , тому крону якщо не користуєшся краще виймати бо за 7-10 днів висажує повністю, спочатку думав не справний трапивсь, але виявилось така болячка не тільки в мене

Блукач подобається це.
  10. copmen

copmen Gefreiter

Повідомлення:
    127
    Того року купив собі китайський Гаррет.Та сама проблема.Постійно пищить.Пробував і дроти ізолювати нічого не допомогло.Зараз на ОЛХ купив Гном м.Поки що нарікань нема ніяких.Також хлопці хвалять Pinoskop.На ці самоделки хоч є гарантія і в разі чого знаєш куди відправити на ремонт.А кітаець це лотерея повезе не повезе.

Porta подобається це.