Купил себе китайский пинпоинтер PG-pointer за 20 баксов. Снял по нему небольшой обзор, надеюсь будит позновательно, если есть вопросы отвечу. Видео обзора
Большое спасибо за честный обзор. Лично для себя тему "Китайский пинпоинтер GP pointer" закрыл. Нервы дороже двадцати баксов. С уважением
Обзор хороший. Где же вы были полтора года назад ? купил себе как-то такой. Только черный. Та же ситуация была с возбуждением. Хотел его разобрать, а у него катушка внутри сидит на какой-то мачмале типа клея. Не смог вытащить. Заизолировал провода и собрал обратно. И скажу я вам, как бабка пошептала. До сих пор работает, как часы.
Аби підтримати тему бо якраз находжусь в муках вибору такого піна який би влаштував мене. 1. бачити має пятак не менш як 5 см. 2. має режим зміни частоти сигналу при наближенні монети. 3. має добру чуйку боком для того аби проводити піном по бокам ями і знаходити ще не викопану ціль яку потім маленькою лопаткою виковирювати. Вибір серед китайців чималий і скорш за все мене влаштує от такий пін. Думаю його буду замовляти.
Ну це не gp а kkmoon хоча там ще є гарет про поінтер теж непоганий. Цей KKMoon пишуть у відгуках часто сам збуджується особливо як живлення підсяде але буду думати ще. Я у принципі маю гнома у корпусі зубної щітки і боком яму добре обмацую але хочеться щось симпатичніше.
Маю в користуванні такого китайця GP Pointer 2 TRX / SHRXY копія Whites TRX . 5 КОП CCCР 7,2-7,4см, з боку 5см посередині, під краї трохи меньше 4-4,5см є відстройка від грунту (коли потрібно),можна працювати під водою,працював з ним до -5гр нарікань нема Має недолік при вимкненном положенні споживає до 3ма , тому крону якщо не користуєшся краще виймати бо за 7-10 днів висажує повністю, спочатку думав не справний трапивсь, але виявилось така болячка не тільки в мене
Того року купив собі китайський Гаррет.Та сама проблема.Постійно пищить.Пробував і дроти ізолювати нічого не допомогло.Зараз на ОЛХ купив Гном м.Поки що нарікань нема ніяких.Також хлопці хвалять Pinoskop.На ці самоделки хоч є гарантія і в разі чого знаєш куди відправити на ремонт.А кітаець це лотерея повезе не повезе.