Шановне товариство. Прохання визначити даний раритет на зміст оригінальності, та зорієнтувати по ціні. На першому фото виріб з нерідними накладками(Хтось познущався над рідними). Фото лише такі...
Дякую. В оригінальності не сумнівався, але думки камрадів для мене важливі. Тепер ціна? Ваші думки? Справа в тому що на наших теренах таку річ у такому стані я зустрів в перше. У ще гіршому стані зустрічав... Стан жах, але якби ви знали від чого я його врятував і що з ним намагались зробити і якщо я його не заберу то таки зроблять... Просять 2 500грн.
ТС говорит,что спас предмет и за него просят 2500грн.Его просят рассказать,как его(кинжал) хотели поуродовать,всем камрадам интересно.
Спасибо!!! Предмет хоть и ушатан, но не окончательно. Вполне можно привести в божеский вид, а видя новодельную заготовку рукояти вполне достойной геометрии, думаю топикстартёру это по силам. Да, многие скажут сборняк с новодельными частями, но зато это будет сохранённый экспонат. Кстати для примера, Аврора тоже не в оригинале на Неве стоит, и что? Восполнимые утраты должны быть устранены, я так считаю. Да и коллекции у всех разные.