Хороший, прехідний Саша, був!!! зараз на жаль як висловився Роман набір запчастин, і то узяти там толком нема що. Тільки для антуражу. По ціні в комплекті до 600 вічно зелених.
Хфото орлика дайте краще і в макро Будь Ласка Клін точився,думаю Ви згідні? Ножни без окрасу. Ручка зіпсована. З підвісу якись кусок шкіри закручений. Як ви думаєте сплюндрований він чи ні? Не знаю хто такий би купив за 600 вічнозелених-може той хто назвав таку ціну
Згоден : Орлик (фото даю) скоріш за все виймався та знов був прилаштований (можливо и не орігінал???). Трофейні речі після війни позбавляли символыки 3-ого Рейху. Інші недоліки приймаються теж,але-ж це орігінальний кинжал. І якщо такий кинжал без недоліків коштує не менше 800 євро,а це 1000 $, то чому цей не може коштувати 600 $.
Я Вам відповім чому.... По перше зараз уже є з чого вибирати.Кожен хоче чуть не в мінті.А головне за три рубля. Є СА і по 1800евро,є й дорожчі навіть. Суть в другому.Я нічого не маю проти Вашого предмету.600 так 600-даже хай 1000$ Суть в іншому хто заплатить? Особисто я би собі такий за такі гроші не купляв-багато недоліків. За 600$ певно в ідеалі не знайдеш на сьогодні.Але якщо трошкі назбирати "піньонзів" можна взяти щось краще.ІМХО
Кожен хоче чуть не в мінті.А головне за три рубля. Навіть не за три рублі,а за три копійки! Добре в кого пеньонзи збираються,а якщо не схильний до накопичення треба брати що пропонують.
Віталій я написав ціну запчастей по максимуму....Не одноразово бачив як такі предмети розходились за таку ціну +/- я тому ж і написав таку ціну по результатам продаж. Але це таке. Що до мене я б не купив таку річ, і причина не в грошах а в стані предмета. Ти ж знаєш що мене цікавить хороший, дуже хороший стан. З пов.
Там немає за що такі гроші платить: Ручка-одна назва. Клін-точений. Ножни-без фарби Підвіс-огризок. Як ти думаєш на скільки потягнуть піздні гарди+фітінги+болт з пігулкой(таблетка)? З пов.
"Ручка-одна назва" - предложили 2000 рублей больше 60 $. Ну,да каждому свое.Спорить не буду по цене,но хохмы ради - озвучу из лички - 200 $