Доброго вечора! Допоможіть, будь-ласка, визначити кільце. Метал - ніби щось олов'янисте, точно поки не скажу. Знайдено на Хмельниччині. Сопутка - нічого особливого - мідяки польські та російські 18-19 ст, боратинки, лімесний денарій, радянські монети різного періоду. Буду вдячний за допомогу!
Не повірете але немає магніту великого розміру, навіть звичайного. Відкривати акустичну систему поки не хочу. Десь на вихідних роздобуду, то спробую. На маленький магнітик від динаміка іграшки не магнітиться. Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
Наличие или отсутствие железа в изделии. В разные периоды времени и в разных культурах отливали по разному. Но, 100% ответов это не даст, поэтому сильно поисками магнита не занимайтесь. Это так, один штрих из тысяч штрихов участвующих в идентификации предмета.
Думаю Вы, рядом с истиной. Полистать, посмотреть и почитать можно здесь. Пригодится для всех, ооочень много металлопластики с описаниями... https://studfiles.net/preview/2041865/page:19/