Отакі чудеса з київстаром. Поповнив рахунок, гроші списались, отримав пакет послуг. За декілька днів приходить отаке.. Пакет послуг сказовано. Телефон перезавантажив, на залишку маю 10 копійок))), згідно даних додатку. Що це було? Це тільки у мене таке щастя, чи ні?
Це ж наш рідний КС, чому тут дивуватись? Там на їхньому сайті якось можна зв"язатись з цими .... в письмовій формі і щось вирішити. В мене колись получилось.
Просто закінчились халявні хвилини для розмови у мережі Київстар,немає нічого дивного,таке життя. Поповнити рахунок і знов можна 100 хвилин посідати на вуха. Тільки після поповнення тре замовити послугу безоплатних дзвінків. Якось так:
Ні. Пакет 75 грн, сплатив 75 грн, ОТРИМАВ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПІДКЛЮЧЕННЯ ПАКЕТУ. Через декілька днів Київстар передумав, та забрав пакет)))
Може глюк якийсь. Набирай тимчасово живого оператора та питай що за фігня. Я набирав через додаток Київстару.
Это не доказательство так как на связи мог сидеть агент пана К. который держит вас на контроле на всякий аварийный.
Може й таке бути.. Заходимо у додаток Київстар,гортаємо униз головну сторінку,обираємо "контакт центр",відкривається нове вікно,обираємо "подзвонити з мобільного",натискаємо,пішов дзвінок,вмикаємо гучний зв‘язок,слухаємо спочатку робота та обираємо натисканням цифєрок потрібну функцію,поки не буде ”спілкування з оператором". Пару хвилин прийдеться потерпіти спілкування з роботом.
Пару місяців назад знадобилося дзвонити у справах в Україну на стаціонарні номери. Знайшли в загашнику сімку Київстар,підключили пакет Love UA за 150 грн.Умови суперові:інтернет, купа хвилин (без різниці по Чехії дзвониш чи в Україну та ще деякі плюшки) Карочє:на другий місяць замість того щоб нарахувати повністю весь пакет-зжерло з рахунку гривень 30 та надали 100мб і усьо. Пишуть:для нарахування пакету на рахунку мало коштів(ясєн #¥й -бо ви тридцятку зняли.) Прийшлось згадати навички спілкування отримані за довгі роки перебування у КС і ..О Богі!Оператор вгадала моє бажання підключити одразу весь пакет,а не частину,- просто знявши решту суми.. П.С Заходжу до іншої кімнати-сидить донька, посміхається і каже:оце послухала твою розмову з оператором КС і згадала тебе,який ти був ,коли ми жили в Києві на Борщагівці.
У меня Киевстар скачет как пульс у алкаша то сигнал сильный то вообще нет а месяц назад поставили в километре вышку Водафоновскую сигнал еще больше притух а водофоновский сигнал в доме берет на две палочки,правда интернет появился а Лайф вообще сдох теперь.
В мене теж такий пакет вже більше ніж півроку,проблем не було,раніше був взагалі за 300 грн декілька років,теж ніколи проблем не було. Було що провтикав рахунок поповнити,то не було інтернету,але зв‘язок все одно працюва,після поповнення рахунку за декілька хвилин нараховується новий пакет послуг,але бувало й таке що пакет послугу приходилося замовляти вручну,набираючи відповідну комбінацію цифр.
Вставлю свои веские аргументы. Давно не верю в "хороших операторов связи". Хотя их у меня было аж 2 Никогда не ведусь на их акции и бонусы. Киев-стар" есть и сейчас ,потому как других уже не ищу т.к указал выше в хороших не верю. Кидаю 50 грн раз в три месяца что б номер не отключили и Все! Сейчас дали безлим интернет и пишу всем Вайбер. Кому надо сам мне позвонит. Как то так.