Млять, тільки не цього придурка! я пару раз прогортав його відео, що ото в Аферисти в пошуку викладали, тепер вони час від часу вилазять у мене в ютубі
Имхо неадекватный тот кто снимал и в интернет выложил.Купается себе девка,ну и пускай купается,спасатели могли бы если так уж хотелось ее спасти от утопления спросить не нужна ли помощь,если нет то плавали бы в зоне видимости пока она до берега не доплывает.А то что голая,так этим сейчас никого не удивишь.Такое ощущение что снимавшие бабу голую первый раз в жизни увидели.
Ото і я про те. Сижу я якось на березі Адріатичного моря, 7 ранку, а поряд двоє голісінькіх... хз, італійців наче... Купаються і займаються шпілі-вілі. Теж треба було спасателей викликати? Бо воно, чесно, на мужика було неприємно дивитись, коли з води вилазив...
Неадекватна не в тому плані, що гола. Цим нікого не здивуєш. А в тому, що вона говорила. Я не психіатр, але в житті кілька разів з шизофрениками зустрічався. Дуже схоже.
она внятно объяснила что ни жилет, ни съёмка не показ по телику её не нужны, она сама доплывёт навязчивое желание и убеждённость что нужно спасать тут у тех кто на лодках, создают опасную ситуацию для пловца есть нудистские пляжи тем более что сенсация от комсомольской правды повышают спасаемость на водах
Треба було спочатку шарахнути її сніговою лопатою,ну так як в кіні сам вдома,а потім вже коли вона б почала просити допомоги і рятувати,мо й медаллю далиб за спасєніє
Кгм... Я ото перечитав, мо' ви мене камради не так зрозуміли. Там було мужик і дівчина. Перший не сподобався, друга нічого
..нормальна, здорова кобіта..впевнена у своїх силах.. займається водними процедурами. "спасатєлі" "протупили" з самого початку ситуації - треба було попередити її про небезпеку такого одиночного запливу і чітко окреслити свої дії щодо підстраховки при ймовірному погіршенню її "плавальних" можливостей.. А так мадам цілком реально сприйняла собі, що оні зацікавились її оголеною "натурою" і "підкатують" на "кривій козі" у не відповідній "обстановці" )))
йоб... веслом по голові , щоб притопилась а потім вже і відео знімать, типу тонула, спасли. ще і премію могли дать.
докопались до голой бабы, пытались её голую вытащить из воды на катер - зачем, для чего ? отвести голую в полицию довели человека до грубости и вышло что она не жертва а сумасшедшая ни чего вы мне не сделаете ! - 100 % сумасшедшая ещё одна