Сподобалося привітання "всім правильним", тож Всім правильним і відданим серцем Україні добривечір! Пустувато нині в полях по Київській області, хоча сезон ще не розпочинався в повну силу, але камради штурмують їх хоч за лімес, хоч за ламаний грош (точніше, півтора). Сам маю на приміті одну місцину біля річки, та ніяк не заскочу в добру пору. А тим часом, я і тато продовжуємо лісові походеньки. Відбувається це наступним чином: я закрив для себе якусь локацію, а батя пішов кілька раз, і приніс хороше срібло, свисток та дріб'язок в асортименті. Наступне. Я витоптав, здавалося б, конкретну посадку, пройшов деякий час, сосна підросла - і я знову збираю там копійки! Шкода, що лісові господарі не поспішають чистити молодняки, бо скільки ще є потенційно перспективних місць, просто руки чешуться)) Покажу помиту мідь для контенту, а сам скупаюся в літньому душі та сьорбну пивка зі словами вдячності нашим воїнам-захисникам за мир і спокій над нами!
Приветствую! Вставлю и я своих пять копеек ) Не давно прогулялся по красивому лесу, где весной встретил камрада флегМАТ ( камрад привет ) сигналы с монетами еще есть, хоть и сильно порыто за последнее время.. Были еще летом выходы в Житомирскую область, но это уже другая история.
Вітаю. Після роботи, попри світловий день, що скорочується, спеку та шахеди, є сенс шукати і шанс знайти не тільки совєти
Вітаю, сходив на годинку в лісок поруч,трохи відволіктися від буремного життя Цікавого , як завжди мало в цих місцях, але хоч щось і головне душевний спокій в гармонії з природою
Гуляв по троху після Незалежності. Совєти совєтами, але буває проскакує різне. Перші "вошки" знайшов за стільки років копа тільки сьогодні. Раняха все по тому ж початку листопада 1943-го. Соліди був помив, але вони виявилися слабенькими. Всім щасти!
Чудові знахідки. Раняха та лусочки Приємно, коли з'являється здорова конкуренція, бо вона йде тільки на користь. І копачам - у плані знахідок, і кількості постів на нашому сайті, і, зокрема, у київській гілці Але ж наша головна нагорода, яку обіймає кожен, хто вирушає в поля чи ліси - азарт у оберемку рожевих фарб досвітання краєчечку серпня... Як сказав би відомий поет Гарматкін Копарская пора!.. Очей очарованье!.. Приятна мне твоя прозрачная краса! ляляляляпапарапапапара ...И хабаром набитые леса!
Ну що. Вітання всім. Азарт у оберемку рожевого світанку таки мав місце. Трошки сьогодні побродив околицями сивого та вічно молодого. Красива васильківщина, красива і обухівщина!Вітання всім, хто не зрадив приладу та лопаті, копарській вдачі та насназі! Хай фортуна посміхнеться тобі, копачу!
Наконец убрали поле за огородом. Прошлись по старой дороге. Места скупые на находки. Земли на окраине села не пл одородные. ЧК и КР тут никогда не было. Но тем неменее эмоции от прогулки получены, голова проветрилась. Найден один советик.
Привет). Спасибо за подсказки. Времени пока стало немного больше. Буду делать разведку местности. Пески вокруг как в пустыне. Местами чернозем встречается и речушка. Буду делать вылазки.
Впервые после начала войны с камрадом отправились проведать один широко известный в узких кругах хутор за Кулаженцами. ...таких выбитых советских хуторов я ещё не видел Не все точки по ЧК так обработаны Притом, что это глушь. Привет камрадам - двум Владимирам, с которыми мы пересеклись неподалеку. Погода прекрасна. Камрады не спят.
Прогулялся по КиУРу Скоро гильзы редкость будут (((( Кто то копает ещё по войне в области?? Кто знает от чего запчасти?
Доброго! Гильзач на сегодня по 160гр . Собираю тоже, если проскакивает)))) Хороший коп! Даже кожух выскочил от папаши От свт кожухи тоже немного ценятся… По колесам не скажу
Шестое фото - корзина сцепления ГАЗ АА. Судя по SD-1, копали где-то в районе центральной части северного фаса КиУРа?)
Нормально так нахапужничали Давеча видели на окраине Светильни копарей на позициях по 43 году. Наши захватили плацдарм на правом берегу Трубежа и удерживали Светильню в начале октября 1943. К камрадам не подходили, возможно и напрасно. Там песочек, сохран цинка и латуни должен быть нормальным.