В темах було опубліковане оголошення про потребу в прицілі мпм-44м для ЗСУ, продевець відписав що є в наявності, та скинув карту для оплати, накладним платежем відмовився відправляти навіть з авансом та фото посвідчення волонтера. Після оплати спочатку морозився, а тепер в профілі продавця зміна інформації про те, що його аккаунт взломано, і він нічого не продає.кошти бійців, і частково наші.
5408 8100 4110 6161 На цю карту. Фіо отримувача я не бачив, бо оплату робив не я. Він не вказував. І карта напевне не на нього, бо просив квитанцію про переказ, мотивуючи тим, ще ще одна людина має переказати кошти, ну, або він двох кинув
обратитесь к форумчанину https://reibert.info/members/attila.98489/ с вопросом, каким образом и с какой карты!!!! была оплачена покупка, соответствуют ли данные Андрей Г., плательщику лота и получателю лота? Также рекомендую обратиться к модераторам по вопросу IP с которых осуществлялся вход на форум в момент Вашего общения с продавцом и в период сделки с форумчанином https://reibert.info/members/attila.98489/ и все станет понятно.... С Уваж.
Не покупателя, а продавца. Ваш опонент приобретал у форумчанина https://reibert.info/members/attila.98489/ некий товар, товар был получен, сделка завершена.
Периодически возникает вопрос...... Каким образом и при чьем содействии восстанавливается доступ к старым аккаунтам (аккам в которые давно не заходили) и которые используются для обманных продаж? ИМХО Потратив 15 минут времени и выпив чашку чая понял схемку восстановления старых аккаунтов, оказывается ничего сложного то и нет.
Идеальный кандидат для восстановления аккаунта Есть все данные профиля...и при определенной сноровке + чуть удачи..... Мои рекомендации, как не попасть на финансы - проверяйте своего продавца/покупателя через инструменты поиска на форуме и если есть большой временной промежуток между сообщениями/продажами, значит почти 100% кидок, ИМХО Не спешите, всегда перепроверяйте..... Прошу прощение у форумчанина Юрій Вакалюк что чуть подзасорил его тему.
Доброго, шановні форумчани ! Я не знаю хто, не знаю як, але кошти повернули на рахунок відправнику. В коментарі було вказано "я нічого не продаю, та не збираю". Чи совість злодія замучила, чи продавець відновив доступ та встиг заблокувати все, мені невідомо. Але ми маємо урок, і вдячні, що кошти повернулися. Дякую всім, хто долучився та пропонував допомогу, і форумчанам, і адмінам форуму !!!
.....Це шось новеньке........мабуть відчув чим це йому може обернутись....та став на "вірний шлях"......жартую....зазвичай такого небуває, Вам просто пощастило.
А може чисто ..совість зіграла....шо всеж волонтерів пропіхнув....була в мене колись...ще в двотисячних така сітуація....їхали працювати до Польщі...і якось хтось нам підказав що на бусі буде дешевше. Ну ми й поперли на автовокзал...хто зі Львова тей в курсі.....а миж лошки іздалєка. Білети за злотувки(був якісь Польський бус)...давай мінять....обмінник зачинений(я вже потім зрозумів чому зачинений...коли остався з одним доляром замість..)....а тут зразу на пероні міняли.....меняють все на вся.....ну а в мене залишилось тільки 20 баксів на дорогу й не копійки більш....ну так ми тоді ..жили хріново.....Йду міняти...тут стусан в плече...крик мєнтьі....всі хто куди ...по типу, й кінцівка я....з одним доляром замість двадцятки...........Й трохи оклимавши......я подумав.....яка тільки у хлопців хрінова рибалка....якщо вони клюнули на срану двадцятку( да й ще як що чесно...мені вже втрачати було нічого....хоч в Польщу..хоч с поворотом ні за шо було їхати).....пройшло з пів години....я повертаюсь назад на автовокзал...й тут вже всі на місті..., в пошуку чергового лоха......, я підхожу до того що мене обув....й хватанув було за морду.....алеж зразу підскочила стая......пару раз звістнож ляпнули для прілічія...як то кажуть......алеж мені втрачати було вже нічого......я почав монолог.......й не краплі брехні......тільки правда....кажу якіж Ви тільки підари...мелочні.....курва кажу в Вас немає совісті ні на йоту....я їду заробити якусь копійку щоб якось жити.....а Ви (матюком) не цураєтесь даже роботяг....христа на Вас немає.....ну звістно ж так як я був сам....мої корєшки застяли....а я ще раз повторюю що мені втрачати було нічого(ну звістож окрім життя....але чомусь я подумав ...що за двадцятку не вб'ють..).....тому почав знову, кажу (матюк)...ні за (матюк) доїхати ні до місця роботи ні до додому споворотом.............і тут Боже Вдохновєніє знізашло на мою голову.....цей чи краще тей ...який підвернув мою двадцятку....повернув мені її......я в шоці....разворвчуюсь й на ноги......, він за мною......я кажу пішов ти на(матюк)......він...верни мені мій долар.......................і тільки після всіє цієї комедії...чи трагедії.....я зрозумів чому в нього як я подумав "заграла совість"..............., а насправді......все було банально просто......в нього просто не залишилось доларових купюр......а тут під'їхала таксі...й з неї вискочила прикинута тьотка з чумаданами.........а обмінник як завжди закритий..... P/S Немає часом нікого зі Львова.....хто там "працював"....мабуть теж мушили запом'ятати такого "дятла"....по їхнім словам
здравия! Это с моего украденного аккаунта были совершены мошеннические действия. Действительно, я давно не заходил на форум и не вел переписку. На мою электропочту 03.02.24 пришли письма о новых сообщениях на форуме, и когда я их прочел 05.02.24, стало понятно, что аккаунт украден. Сразу сменил пароль на сайте и на электропочте. Разослал сообщение о взломе администрации и участникам переписки с мошенниками. Приятно удивлен возврату перевода Юрию Вакалюку. Похоже, что пострадал только мрія тракториста
Если ты такой честный и порядочный человек, давай тогда встретимся и поговорим. Скажи куда мне приехать и мы всё обсудим. Братишка....Ты где???....Я очень хочу с тобой встретиться и посмотреть тебе в глаза! Я даже у комбрига отпрошусь на пару-тройку дней. Ради такого случая я пойду на всё!!! По глазам я всё пойму!!? Чего тебе бояться, ты же порядочный человек?!)