Продають по смішній ціні макет ТТ, колекційний фарфор, біноклі. Фото беруть з російських сайтів. Ну і відповідно по повній передоплаті
Продавець перестав спілкуватися після того слова «товариш» у Вайбері, бо на зустріч міг прийти не просто товариш покупця, а цілий товариш майор...
Не денервуйте, а просто посміхніться! З продавцем все зрозуміло без зайвих слів, бо така схема працює вже не перше десятиліття і не тільки на ОЛХ. Не буває, щоб одночасно було і дешеве і якісне. Час вже забути те «солодке» слово «дармовщина» чи «шара».
Принаймні на ОЛХ можно взагалі таке продавати, бо найбільш великі россійські аналогичні торгівельні "майданчики" взялі лівацько-підрскій курс у таких питаннях і ви спокійно не зможете продаті навіть гильзу чи текстолитову шаблю (це серьозно)
Я удивлён как там стволы выставляют. Простой пневмат или флобер нельзя а такое можно. Бред от ОЛХ. По кидалам. Их море там. Ибо никаких данных подтверждающих личность не требуется. Помню аукро был. Там фиг что продашь или зарегестрируешся. Данные брали.
Я того идиота с тт тоже видел и переписывался с ним (троллил) Тут сейчас другая тема, чел продает СХП и с доками и даже доп фото скидывал, Но!! Условия продажи, или оплата или передача с рук в руки.. Пилить (ехать) далеко. Но мы таки развиваем тему.. Говорит, приезжай забери.. Профиль давний.. Очень давний . Но цена шара.. Я так понимаю, видать при встрече, примут типа "менты" изымут на экспертизу и досвидос? Я просто пытаюсь узнать логику продавана и не пойму в чем подвох.. Кроме моего варианта..
По ходу це той же спеціаліст. Мені він теж саме писав. В профілі є також декілька оголошень з антикваріатом. Скопіюйте текст оголошення і Гугл знайде десь на російському сайті фото ММГ, яке давним давно продане в Краснодарі чи ще десь
Кстати, Саша Бо. Давать номер телефона, зло. Они просят номер и почту а потом ломают Ваш профиль.. Я этих уродов, за месяц, штук 30 забанил.. При чем есть отчаяные, за день по 3 раза выставляются. Я только за двумя разделами слежу..