Кидало FALLEN40!!!Будьте обережні!

Тема у розділі 'Чорний список', створена користувачем Rudolf Ribbentrop, 1 лис 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rudolf Ribbentrop

Rudolf Ribbentrop Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    15
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    27
    Повідомлення:
    3.490
    Адреса:
    Україна
    Вітаю шановні форумчани!
    Ніколи не думав,що доведеться створювати тут тему,але,нажаль,доведеться.Це перша неприємна ситуація на форумі за час мого перебування на ньому(більше як 3р.)
    А справа відбувалася так:
    Купив я у цього форумчанина Цельт.
    Його профіль.
    http://reibert.info/members/fallen40.41361/
    Ссилка на товар:
    http://reibert.info/threads/Оригинальный-цельт-2.419507/
    Після кількох питан які задав йому в приват,я зрозумів що цельт дійсно його,адже він мені скинув фото клейма,яке я просив.Тому сумніви,що до його порядності відпали,та й вспілкуванні він мені видався досить приємною людиною,тому я не роздумуючи оплатив його товар.
    Я йому написав,що оплатив,він на наступний день написав,що відправив,я пробиваю по базі той номер,що він дав,а такого взагалі не існує,я написав йому що це таке має бути?На томість він мені пообіцяв в усьому розібратись і виправити помилку,так от виправляє по цей день...уже тиждень не виходить на з"язок.
    Сьогодні на всяк випадок збігав на пошту (адже минуло два тижні з моменту відправки),щоб самому дізнатись,чи прийшло щось на моє ім"я,як наслідок нічого...
    Гадаю цього достатньо,щоб дати усім зрозуміти,що це КИДОК!!!Який тупо скинув фото з мережі і видавав за свій товар,гроші отримав і зараз заліг на дно,тому на повідомлення уже цілий тиждень не відповідає.
    Ось його дані:
    На які я здійсенив перевод коштів(80долорів) Контактним переводом,адже сам він з РФ.
    Илюхин Иван Иванович
    Россия, город Кондрово, Калужская область

Ось така перша неприємна ситуація у мене виникла,тому Камради будьте обережні,адже доступна ціна і те що навіть він пересил взяв на себе це все спонукає до того що це кидок!!!
    Тому усі будьте на сторожі і неведіться на таке лайно,в яке потрапив я.
    Грошей мені,звичайно,ніхто уже неповерне,я і так людина не багата,а тут он що,сподіваюсь це послужить усім на майбутнє уроком і надалі ніхто неповедеться на таку вудку.
    Перепрошую у модераторів,якщо щось не так сформулював,адже це моя перша тема і тепер остання!
    З повагою Андрій

Северный Человек, Yako, j.wais та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. До Вашої уваги лот - новий посилений сухпай для ЗСУ меню №2. Термін придатності до 07.01.2026 на 407...
      450 грн.
    2. (в наявності 918 шт.)
      Набори для приготування квасу практично в будь-яких умовах. З вас тільки вода та трохи цукру. Квас...
      40 грн.
    3. Єкскоюзив на аукціоні. Індивідуальний раціон харчування військових Армії Данії. Розрахований на 24 г...
      720 грн.
    4. Сухпай меню 3 Повний склад ,але пайок розпакований (пакети всі є )
      225 грн.
    5. (в наявності 6 шт.)
      Сухпай від США. Смакові якості на висоті. Номера меню видно на фото. Ціна за 1 шт. Всього 6 шт
      300 грн.
  3. Cybermaster

Cybermaster Oberst Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    6.458
    Адреса:
    Киев
    Андрію, дякую за всі дрібниці, бо найчастіше люди просто кажуть: отой - кидало. І все. Доводиться видирати з них інформацію))
    Тому - дякую.
    Запропонував йому відвідати цю тему, але він був на форумі ажно в суботу.

Особисто моє: в нього 29 постів на форумі, як же ви так? (

Kurt Cobain, Андрей монке, Korleone1981 та 2 іншим подобається це.
  4. Rudolf Ribbentrop

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    15
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    27
    Повідомлення:
    3.490
    Адреса:
    Україна
    Та будь ласка.
    Просто я людина дуже відверта,я звик бути привітним до всіх,на що в свою чергу люди мені відповідали тимже,тому підстави такої я зовсім не очікував і навіть був упевнений у його порядності на всі 100%,взагалі навіть не виникало припущень,що так може усе сумно обернутись.
    Під час мого перебування на форумі я мав справу з людьми які взагалі мали по 5-10 повідомлень,і під час спілкування із ними я просто цілковито розумів ту людину і покладався на неї,як наслідок товар приходив згідно описаного і усе було чудово і суми були значно вищі і я першим завжди оплачував,як і належить.Тому те що на той момент коли я звернувся до нього,в нього взагалі тоді було 15 повідомлень мене ані трохи не смутило.

5. Cybermaster

Повідомлення:
    6.458
    Адреса:
    Киев
    Rudolf Ribbentrop подобається це.
  6. Rudolf Ribbentrop

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    15
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    27
    Повідомлення:
    3.490
    Адреса:
    Україна
    Дякую,я уже бачив цю тему,із Камрадом Фантазер уже переписуюсь досить давно,саме під час спілкуванні із ним виникли перші підозри,адже я скинув йому в приват фото,клейма яке прислав мені даний продавець,а він мені пише,що його він теж попросив зробити фото клейма того цельта,що зарезервував він у даній темі,клеймо він прислав йому точнісінько таке як і мені,ось тоді і почалися підозри і погані припущення що до даного продавця.Тому оськільки Камрад ще нічого не оплачував,я радив йому зачекати і подивитись,що спочатку прийде мені,ну ось і прийшло...

Cybermaster подобається це.
  7. Cybermaster

Повідомлення:
    6.458
    Адреса:
    Киев
    Добре, почекаємо дні зо два-три - і я під свою відповідальність саджаю його на швидкісний потяг до чудової, хоча й холодної, країни Бан.

8. Rudolf Ribbentrop

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    15
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    27
    Повідомлення:
    3.490
    Адреса:
    Україна
    Я теж гадаю,що можна почекати ще кілька днів,ну а раптом в ньому всетаки проснеться ще щось людяне,та й його версію буде цікаво послухати,у чому справа?Проте думаю марно,заляже на дно надовго,потім ще десь випливе,адже один розвод вдався,так що чому б не спробувати іще...

9. FoxMulder

FoxMulder Vëzhgues

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    1640
    Лоти
      на продажу:
    20
      продані:
    2.992
    Повідомлення:
    14.849
    Адреса:
    Квантико,штат Вирджиния
    Kurt Cobain, Rudolf Ribbentrop, sergeyk2 та 3 іншим подобається це.
  10. Тёркин

Тёркин Feldwebel

Повідомлення:
    877
    Адреса:
    Город-герой
    этот Иван Иванович еще продавал подсумки почти даром тоже в гривне и тоже с пересылов из РФ.Я чуть было не повелся, и уже хотел делать перевод,но как то товарищ очень быстро заинтересовался сделал ли я перевод,это как то стремануло. вот выходит не зря, а то бы отписывал тут сделку. хотя сделка то всего стоила 20 долларов,выходит на такую сумму кидал бы,видимо расчет на то что из РФ в Украину декларацию не видно две-три недели и за это время можно еще кого швырануть да и врят ли будут какие действия из-за мелких сумм, к тому же разные страны.

Останнє редагування: 1 лис 2013
    Cybermaster та Rudolf Ribbentrop подобається це.
  11. FoxMulder

FoxMulder Vëzhgues

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    1640
    Лоти
      на продажу:
    20
      продані:
    2.992
    Повідомлення:
    14.849
    Адреса:
    Квантико,штат Вирджиния
    Вот этот подсумок,Ян:
    http://www.aboutww2militaria.com/March2012/svt3.html
    Все его фото,похоже,с одного сайта.

sergeyk2, SILVESTER, Rudolf Ribbentrop та ще 1-му подобається це.
  12. Тёркин

Тёркин Feldwebel

Повідомлення:
    877
    Адреса:
    Город-герой
    этот подсумок. похоже он много интересного мог тут продат за недорого.

13. Cybermaster

Повідомлення:
    6.458
    Адреса:
    Киев
    Спасибо, старина.

14. Rudolf Ribbentrop

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    15
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    27
    Повідомлення:
    3.490
    Адреса:
    Україна
    Так це він і є,нездивуюсь якщо цельт,підсумкі,каски з цього ж форуму.

15. Rudolf Ribbentrop

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    15
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    27
    Повідомлення:
    3.490
    Адреса:
    Україна
    Так...це дійсно він,в такому разі годі на щось сподіватись,в БАН його!

16. F.O.Mozer

F.O.Mozer Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.415
    Да Андрюха...очень неприятная ситуация-не дай Бог нашему,, брату,, в нее попадать:(:(:( Начинаю матом гнуть ПИ.ПИ.ПИ.ПИ.ПИ и.т.д.Камераден! будьте бдительны:smile_14:

17. Фантазёр

Фантазёр Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    5.804
    Адреса:
    Украина, г. Мелитополь
    Как чувствовал, что он редкосный упырь, чуйка не подвела меня. Насторожило: цены в гривне, хотя сам он с РФ, ограниченый доступ к профилю, его отказ прислать доп фото подсумка СВТ под разными предлогами, ну а далее при общении с комрадом Zhukov.gk, оказалось что и фото клейм цельтов он прислал нам одинаковые ,его постоянные поторопливания с оплатой немного напрягли и тоже вызвали подозрения, и номер посылки якобы отправленой комраду Zhukov.gk в природе не существовал ну и самое главное - низкий рейтинг пользователя FALLEN40 на этом форуме и его категорический отказ от послеоплаты, чт овызвало моё не малое удивление. Ввиду всего этого я вёл с ним не торопливые и содержательные беседы в личке, чем, как я могу лицезреть, немало его нервировал (благородный гнев добропорядочного продавца типо), он даже где-то там грозился выложить нашу переписку и обвинял меня в нерешительности. Так что если надо в качестве ответного жеста на его наглые выпады в мою сторону , могу выложить нашу переписку, ну так, шоб поржать или его личные даные для благородного возмездия. Есть многое: ФИО, мыло, телефон, адрес, если они его конечно, а не соседа. Хотя, что-то мне подсказывает, может опять чуйка, что он на этом форуме всё так же продолжает дальше восседать, но под другим ником, возможно зарегиным ранее, а профиль FALLEN40 он вполне мог создать бегая в сосоднее интернет-кафе, а дома опять заходить со своего обычного профиля. И вполне вероятно, даю 90,% что он обязательно читает эту тему с каждым новым сообщением в ней.
    P.S. И ещё, что насторожило: FALLEN - с английского переводится как "ПАДЕНИЕ" - в самом нике вроде как заложено какое-то предостережение. ИМХО.

Останнє редагування: 2 лис 2013
    cherep555, SILVESTER, egorka73 та 7 іншим подобається це.
  18. laser

laser Moderator

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    153
    Лоти
      на продажу:
    5
      продані:
    347
    Повідомлення:
    7.890
    Адреса:
    Харків
    точнее "Павший"

Rudolf Ribbentrop та FoxMulder подобається це.
  19. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    Профиль FALLEN40 зарегистрирован 1 марта 2011 года, но сообщений совсем немного. Это весьма похоже на перманентного кидалу, который пасётся тут не первый день, создав несколько "законсервированных" до поры профилей.

ИМХО, модераторам стоит посмотреть предыдущих фигурантов "Чёрного списока" на предмет совпадения ай-пи, обратив особое внимание на продавцов чужих фотографий (как я понял, фото цельта взято со стороннего ресурса, и выставлено тут).
    Вполне возможно, что эту тему придётся лепить к уже существующей.

Yako, j.wais, Rudolf Ribbentrop та 3 іншим подобається це.
  20. Cybermaster

Повідомлення:
    6.458
    Адреса:
    Киев
    Ну, что я могу сказать. Забанил его.

Rudolf Ribbentrop та Allex761 подобається це.
  21. Cybermaster

Повідомлення:
    6.458
    Адреса:
    Киев
    Илюхин Иван Иванович Россия, город Кондрово, Калужская область телефон 8-920-615-87-93 почта feldfebel40@mail.ru
    Спасибо за информацю Фантазёру.

Статус теми:
Закрита.