Продам кевларові вставки для Osprey MK4. В комплекті шия (велика та мала), плечі, лопатки та 2 комплекта Patrol Collar. Ціна: 900грн
Со всем уважением, но sergiyukrein занимается перепродажей - не думаю что в данном случае спрведлива строгая очередность
Шановний для таких звинувачень вас є підстава то бутьте добрі озвучти щоби всі могли почитати щого ви зробили висновок,якщо ні то не пешіть всякоіі юрунди якщо не знаєте суті для кого брав цей комплект,і повірти тим хлопцям яким я взяв цей комплект іім не на карнавал потрібно а в мене небуло в наявності щоби іім помогти тому і зробив резерв в темі,і оплачували лот тоже моіі знайомі і власник лота може сам пітвердити що одна частина комплекта поііхала на Києв а друга частина на Тернопіль і заякі гроші він іім продав комплект і скільки я заробив.Такщо перед тим як писати треба подумати і зібрати інформацію а не звинувачувати людей в перепродажі...
Для того щоб "розрулити" дану ситуацію - sergiyukrein зробив резерв на весь комплект, я як продавець підтверджую що товар особисто відправив покупцям з Києва та Тернопіля. Загалом sergiyukrein знаю давно як порядного та відповідального камерада, також особисто знайомий з покупцями кевлару - тому жодними перепродажами ніхто не займається.