Вітаю,Друзі! Ось така річ потрапила до рук - чи то термос,чи просто переноска для кави,але зверху напис:"Кава",отже,я десь недалеко від правди. Матеріал - алюміній,рік випуску - 1937-й, "курка" - є,логотип заводу/фабріки мені невідомий,може Ви підкажете? Отже,такі питання - чи користується попитом така річ,в якості предмета колекціонування і скільки її ціна? Заздалегідь вдячний за кожну аргументовану відповідь.
Вітаю,у вас в руках ємність для зберігання кави(не термос) вермахту-Kaffeebuchse.Щодо виробника, LGA,1937р.,німецькі дослідники позиціонують як, unbekannter Hersteller (невідомий виробник). Середня ціна предмету 1500-2000гр.
З цього потрібно було починати... Перший пост - багато фото, і жодного з цим дефектом. Який був сенс питати про ціну, не показавши цей недолік ?? В такому стані, може гривень 600-700...
Знайшов малюнок-схему де цей бачок знаходився в моделі польової кухні Hf.13. А по ціні з такою дірою,згоден з паном генералом,до 700гр.
Дякую за грунтовну та розгорнуту відповідь,завдяки Вам,Друзі,рівень моєї освічченості повільно,але невблаганно розширюється! З повагою.