Уважаемые камрады подскажите мастеров кто делает катушки для асек и посоветуйте оптимальную катушку по Вашему мнению для этой же серии заранее спасибо
это да но хочется посмотреть что народ делает поток это поток а индивидуальный заказ совсем другое дело как обувь или заводская или на заказ под тебя )))
Катуха 25*30, оптимальна між дискримінацією та глибиною. В Аськи розділення не на висоті, тому краще катуха середніх розділів і правильної форми. З великою котушкою на участку де багати чорнини вона просто сліпне.
да но это размер я так понимаю что камрад Sevin делает в эти корпуса разную начинку по твоему желанию
Яка там начика, два мотка проволки та півтора мерта кабеля, по другому ніяк. Секрет тільки в якості. Він вродь частоту може підвищити.
Як на мене то для Асі оптимальною і кращою являється рідна катуха від 350-ї,добре працює і на 250.Був колись і Марс Голіаф,і Нел Торнадо,але знахідок більше було з тою,рідною.Пару днів тому їздили покопати,в одного камрада Ася з Голіафом,в іншого 350-та з рідною катушкою,той шо з рідною накопав царських монеток срібних і советів ранніх,а з Голіафом почті нічого.В мене з Вайтсом теж тільки одна царизма і мідне кілечко.Видно був день того камрада.
меня вполне устраивала родная катушка но сейчас с ней начались проблемы поэтому и хочу что то подобрать