Камради,ось натрапив на таку каску,розумію що це турок на ПСВ,але цікавою є сам обвіс.З першого погляду кидається в очі що обвіс ще з тих часів.Хто що чув,бачив чи читав за такий апергейд?
это точно не "турок", в данном случае козырек просто не сохранился, гдето я уже этот касон видел в инете , а где не помню, мне было бы тоже интересно , где мог этот касон применятся
Да она уже давно гуляет по просторам интернета. Турок,танкист...Козырек похоже срезали по-позже. В хоккей играют настоящие муЗчины,да,загадка. Какую роль играло это забрало? Надо задать этот вопрос знатокам(что?где?когда?) я думаю приз выиграю
как вариант.. одно точно, что это не военная модификация. Видел пожарные каски с подобным забралом но с более мелкой ячейкой, якобы использовались при дорожных работах для защиты лица от летящего гравия
Вже також дочитався друже,ось тут хранцузи його обговорювали http://lagrandeguerre.cultureforum.net/t61501-casque-de-fouille-etrange Тільки вони мають три варіанти. 1.Захист від каміння 2.Для безпеки обличчя при штиковому бою 3.Для полювання на ведмедя в Румунії
Цікаво що лише в Румунії, отже в Угорщині можна полювати на ведмедя і без цієї маски? ПСВ цікава своїми апгрейтами, тому для чого ця штука здогадатися логічно буде важко.