Вітаю камради , не можу знайти свою тему про цю каску , пройшло чимало років було обговорення на форумі. Тому продублюю, каска СС знайдена на горищі , була покрашена чорною масляною фарбою. Змив уайт спиртом і вискочив паук Що підкажете по ціні ? бо бачу китайські копіїї по 10 тисч уходять, а це все таки оригінал. В цьому ж місці знайдений жетон Вафен СС, тема теж була тут і продаж.
Паук уже издох к сожалению,но отличный экземпляр на реставрацию.Учитывая родной подшлем и кламмера думаю до 2000грвн и размер укажите.
мабуть буду продавать як копію тоді, копії завжди дорожче. https://auction.violity.com/106436484-kaska-nemeckaya-kopiya
А что так можно было....ваша от 2500 старт,логика любителей СС мне непонятна -но это всегда дорого...даже если есть просто намек на сс...
Завтра на финише торгов по количеству ставок увидим сколько "верующих"... За Вашу фанаты "электриков" отвалят, я думаю, от сотки вечнозелёных президентов.
Я вибачаюсь , але цей " підшльомник " повна херня. Не знаю хто за нього і 100 гривень дасть. Я розумію , що хтось і купить можливо. Але не можу зрозуміти для чого? Якщо він навіть на " копію по мотивам " не схожий. Зроблений аби рахувалося. За 6700 гривень цей лот ніхто не купить. Це просто не повага до камрадів .
.....Я вибачаюсь , але цей " підшльомник " повна херня. Не знаю хто за нього і 100 гривень дасть..... так і знав що мене кинули на підшльомник.
2500 +/- з урахуванням всіх мінусів можна назвати, « колись було, ніби, сс» Крайні фото еа покупців будуть впливати відштовхуючи. Таке враження, що хтось каску використав, як нічник. ви з 2011 року на форумі, хіба нормальні, ба навіть копії схожі на цей жах? з пов.
такий красивий жетон, перед тим на оприділення потрібно буде розмістити перед тим. Одні руни від інших відрізняються.
не спец по жетонах тай тема не про це каску з жетоном, бонусом, не варто продавати(тим більше якщо він вже проданий https://reibert.info/threads/zheton-waffen-cc.475961/ ) так, як тих кого цікавлять каски не завжди цікавлять жетони і навпаки. старт з 2500грн. далі від бажання придбати з повагою,