Знайдена на горищі,будь які номери та клейма відсутні,крізь фарбу місцями проступають"рижики",є сумніви в оригінальності,насторожує малюнок камуфляжу
Всім дякую за відповіді!В принципі для мене все зрозуміло,якщо підшоломник репліка,то й каска найімовірніше"реставрувалась"вже колись давно,при детальному огляді видно що плями камуфляжу нанесені кустарно,пензлем)добре хоч шпаклівки немає і видно що не копанина,хотілось би дізнатись що за модель?
Ще раз дякую,а на M-42 декалі використовувались?якщо використовувались то які і з якого боку?бо я погуглив і в різних джерелах різна інфа,якщо перефарбовувати то в який колір?
Не за что ! Я бы ,Тарас, вначале смыл бы энту смешную краску и просмотрел бы клейма. По номеру партии,если такой сохранился, определил бы период изготовления-ранний -до отмены дэк ,либо более поздний после отмены . От этого бы и плясал. Если клейм нет,то можно лепит дэки по вкусу--СС-одна- руны справа,Вермахт-одна слева, Полиция -две(партийник справа,птица полиции-слева),Люфт-птица слева. А по вопросам реставрации и покраски ,это в этот раздел (читать,писать) https://reibert.info/forums/restavracija-naxodok.58/ Это дело сурьёзное.