сталевий шолом.М.42. без реставрації.розмір.доволі великий.на голову 59.60 розміру.виміри в см.зовні по кламерам мінімум 68см в обємі.Присутне клеймо у вигляді ...157.Аззаду на внутрішній стороні шолома. Також виявлено нерозбірливе клеймо на зовнішній стороні шолома збоку на вісочній частині зліва у вигляді цифр.або букв.нерозбірливо.По окрасу..Зовні залишки окрасу фельдграу..темно сірого.На внутрішній частині стійкий окрас по типу радянського.темно зеленого. Каска важка.гниль.тріщини та пробоїни відсутні.Вартість шолома 1000грн.Доставка Укопоштою 20 грн.Новою поштою .доставка оплачується покупцем.
Якщо шолом ВАс справді зацікавив і маєте сумніви стосовно вимірів.створюйте особисту переписку.я надам докази.
а що, виміри це якась таємниця, щоб оголошувати їх у особистих повідомленнях? таким чином Ви зменшаєте коло зацікавленних..
Я вказав в темі всім зацікавленим виміри в см..Якщо хтось реально бажає купити шолом.то прошу спілкуватись зі мною особисто.
дело в том, что указанные Вами размеры "на голову 59.60 розміру.виміри в см" дает разлет на два размера шлемов: (66-й -58-59 р-р головы и 68-й -60-61 соответственно)
Надаю додаткові виміри каски зсередини в см.. Від потилиці до козирка від ботра до борта 29.5см.Від борта до борта в районі вух 25см.Виміряйте свої шоломи.все стане ясно..На мою голову 58 розміру шолом завеликий.
можете просто дать наружную окружность по кламмерам(ФОТО) лично мне сдается, шлем 64 р. вот такой простой замер, и все вопросы отпадают..
Якщо нікого не цікавить шолом на рахунок купівлі.то можу провести обмін на кевларову касу.але виключно іноземного виробництва.наприклад армії Іспанії.в гарному.або новому стані.всі пропозиції розгляну в особистій переписці.