Вітаю. Треба кошти. Продам свою касочку..починав робити. Лежала аби сіла шпатлівка. Але віддам. Нові пріорітети. та і рогатого ще треба довести до толку. ПРошу підказати яка вартість каски. Крепуча. вальц цілий. Був отвір на куполі видно з середини де шпатлівка. Там поклав шпатлівку з ворсом. Цікавить оцінка для продажі. З пов
Певно, що я не фоткав...була темна..отвір тільки один зверху був...от йоговидно з середини фото - трикутний... Так все ціле.
На майбутнє завжди фотографуйте, щоб не виникали в потенційних покупців сумніви і зайві запитання. З середини корозія не грубока, але неясно яка вона була ззовні, відносно "заліпленої" дири теж саме
Если было бы фото исходника, тогда быстрее можно было бы продать, возможно и за большую сумму, в таком виде сейчас 300 гривен.
Проделана действительно большая работа , но абсолютно глупая и БЕСПОЛЕЗНАЯ Банально шлем даже не почистили надлежащим образом перед шпаклевкой. На первом фото видно темное пятно на которому сверху лежит шпатля . За внутрянку я думаю комментарии излишни ) Дырка залеплена шпаклей или ещё и сеточку туда подложили ? Так для себя не делают.... На последних фото вижу более менее перспективный исходник, который нужно было бы хорошо почистить ( лимонкой к примеру ) , потом отдать сварщику который бы за 50-100 грн все аккуратно заварил А по цене в таком виде скажу 150 грн . Так как нужно ещё самому потратится что бы все это снять со шлема ... С уважением ко всем ответившим в теме
ДЯкую за критику..але все так і було..то фото чистки щіткою, потім була і лимонка і ортофосфорна..і обезжирювання..просто фото не збереглися. З пов
Так у Вас же на фото внутрянки четко видно ржу и даже старую краску , которая как бы по Идеи должна сойти , у меня по крайней мера так и получается . Чутка отошли от темы , но для примера покажу как в моем понимании должен выглядеть исходник перед реставрацией... И всего то 200 граммов лимонки и дрель
Так і було...потім аби зупинити дію кислоти протираф Ортофосфорною і касочка біліла...потім знову насадка щітка. Обезжирування...нажаль знімків немає. Звичайно профі реставрації можуть критикувати. В мене не той рівень роботи, але етапи дотримувався як =тут дивився. ДЯкую за консультації.