Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, скільки може мінімально може коштувати каска та ленти з кулями маузер. Клеймо 1938 року. Вибачте за якість фото. Зроблені в лісі коли на дворі вже темніло. p.s.// підкажіть як правильно почистити та деактивувати аби не пошкодити. Наперед дякую.
За патроны не знаю. Точнее за ММГ. А каска гривен 20. А ее пересыл 50. Сам не так давно получал. Так что найти покупателя очень сложно. Шестиклеп проще найти, чем того, кому его продать или даже подарить.
Розпулити і продати окремо. Кілька просверліть. Вистрілу ними не зробиш, так , як капсуль труп, але правила....
точно труп. Але закон є закон. Що значить розпулити? Лента не розламається, якщо буду звідти патрони видирати? Я не спец в тому. Знахідка випадкова.
Камрад, она складская стоит сто гривен с копейками. Ваша дешевле на много. Сломается - ну и хрен с ней!
дайте будь-ласка посилання на складську за 100 грн.? Я бачу інші ціни: https://reibert.info/lots/lenta-mauzer-2-novaja-s-mmg-patronami.108672/
та я їх в лісі залишив. Мене дружина з дому би з тим вигнала. Так, що швидко сверліти не вийде (ліс за 40 км.). От питаю чи вони щось вартують, чи варто за ними повертатись...