Доброго здоров'я та Слава Україні! Знайомий просить оприділити модель та приблизну вартість на сьогоднішні скрутні часи,а я не в курсі...не моя тема. В кого які думки? З повагою.
Цього я не знаю,але виходячи з того,що зараз продають по 5000-10000 грн каски з 2000их то сумніваюсь,що він її викине
https://reibert.info/lots/izrailska-kevlarova-kaska-pasgt-2m-kevlar.832795 Для прикладу...2014 року виготовлення
То ж самі цифри з великими нулями писали... До війни 400-600грн були. Думку про продаж, я озвучив. Хто на шо піде, вашому знайомому вирішувати...
Що було до війни вже не вереш... Цифри я не просто 'писав',я кидав посилання на реальний продаж. Є посилання на продаж по 400-600, навіть в мирний час? Ок, дякую.
Ну продавайте за тією ціною. Чому морочите людей? А то вже як жити з думками в голові, що хтось під кулями буде в ній бігати... Такі старі глечики, страйкболісти купляють. На барахолкахв телезі зустрічалися.
Морочите якраз ви! Киньте посилання на продаж по озвучених вами цінах чи то суто 'побалаболити'? Зараз половина захисників України бігає в таких і ще старше... якщо повезе і хтось допоможе купити взагалі. Удачі.
Перед тим як щось писати і тим більше хаміти,навчися за свої слова відповідати,а не вести себе як балабол! Щасливої дороги за російським кораблем. Доходить?