Добрий день шановні форумчани. Прошу оцінити дану каску стан ... гниловата . була на дні бліндажа (70см) поруч були металеві котілки, колючка елементи яких поприваровало ржавчиною до каски ,спереді над кокардою (де дирка) на сквозь проходило кусок дерева чи корінця, збоку вдарив лопатою показав на фото ,є дирки. Помив водою, обробив авт..переробом. Дякую.
Сперва нужно щеткой по металлу пройтись. Ждать от нее родной краски не стоит, а вот рыхлую ржавчину убрать нужно. Старт на нее после легкой чистки - 300 грн. не думаю, что после электролиза она будет иметь очень хороший вид - думаю, будет местами сито. ТС, Укажите размер по окружности.
Дякую Вам.. Нічого не приховую, так каска гнила написав відразу,, що знеї буде після електролиза ... дир буде багато з Вами погджуюсь. Чистити її не буду , не маю таких засобів та практики, Можливо її хтось захоче втакому стані як вона є . З повагою..
сито буде точно, думаю її краще залишити так. Уже чистив два адріана РІА, так з одного мало що залишилось По ціні. Треба кращі фото кокарди, а так то не думаю що більше 500 не дадуть. дороще за умови живої кокарди
Кокарда гнила, вчора попрабував краї сипляця, я на живу кокарду навіть не розраховував,.На кокарді метал тоньший в рази.,самі кокарди знаходиив 4 шт -2 розсипались прямо в руках, 2 здирками продав давно. , фото додам пізніше.. З повагою.
Всерівно приємна каска,якщо хочете продати - так як є і продавайте на аукціоні,старт зробіть з 500 грн,фініш думаю Вас не засмутить. Тільки зробіть гарні фото,при денному світлі,кокарду поближче теж зфотографуйте.Для прикладу хоча б так як на цьрму фото(фото не моє):
По фото гарна Жива каска, не то що вмене г... навіть не знаю що з нею робити щоб не розчарувати людей.. З повагою.
Вітаю! Додаю фото, погода погана дощ ..Удар лопатою показав на фото №6207..Розмір на останьому фото. З повагою.