Прошу оцінити Каска Адріана, РІА. Знайдена в Тернопільській області на місцях боїв ПСВ. Зберігалась років з 70 на горищі. Дякую майстру за реставрацію, дякую за відгуки)). Фото під час, до і після реставрації. Гребінь оригінальний, кокарда - репліка. Розмір точно вкажу пізніше, а так "на велику голову".
Без кокарди це звичайний адріан 15. По ціні важко сказати. Це заготовка до роботи. Може 400-500 гривень і коштує. Не скажу. Товар на людину, яка зхоче з ним гратися. І яка має деталі для роботи.
Блін, не зрозумів правильно. Інші фото то теж він? Я подумав то для прикладу. Тоді ціна зовсім інша)))
3000-3500,стоит шлем с оригинальным окрасом и оригинальной кокардой,а иногда и с оригинальным подшлемом-правда только французы,но это суть не меняет.работа над шлемом конечно супер,но увы новодел-есть новодел.
Не так давно брал себе француза на фиолетовом, не коп, примерно в таком состоянии, обошелся порядка 80 $. До ума доводить буду сам, ну а так тоже 80-100 пришлось бы отдать... Вот и считайте...
Подкину "дровишек свежих местного разлива", а не "измученной нарзаном" Европы и "Страны победившего потреблятства" https://auction.violity.com/76934205-kaska-adriana-m-15 Говорить о том, что на Фиолетовом "пасутся" те же люди, что и здесь - думаю не стоит. Кочмар - цены За-ни-жа-ю-ю-ю-ть, изверги!!!