Короче, я дійсно здаюсь, адже у деяких товаришів тут на форумі є привілеї!!! Написані мною повідомлення у цій темі, просто зникають, як каплі дощу)))... я все розумію, без втручання не обійшлося.... Хочу сказати, бувайте здорові, вмієте флудити у чужих темах!!! )))
Прошу модераторів закрити тему через причину флуду інших користувачів у даній темі, яких Ви ніби-то небачите...!!! Мені не дають можливість вільного встановлення ціни, відколи така фігня коїться на цьому форумі???
Abwehr , держите себя в руках. Вам по делу написали. И тема почищена не только от Ваших сообщений. Обсуждения цены в теме нет. А мат и бездумная писанина в чужих темах может привести к бану.
Про що Ви говорите, Ви, як модератор зарас займаєтесь корупцією, коли відповідаєте мені на моє повідомленнія. Ви подивіться уважно вгору, там тупий флуд від Артурчик, чи Ви його не чіпаєте ))) Я не починав флудити на його та інших форумчанах темах. Уважно вивчайте пане свої обовязки!!1
Зрозумів. Давайте закрийте цю тему, я вас прошу, щоб не було більше тупих флудів від її відвідувачів, і моїх "неадекватних" відповідей у їх бік. Я думаю так буде справедливо!