Карта пожеж NASA та воєнні дії

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем Dacenko-80, 22 сер 2022.

1. Dacenko-80

Dacenko-80 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    71
    Повідомлення:
    1.171
    Доброго дня усім.
    Досить довгий час спостерігаю за картою пожеж NASA та новинами про вибухи в тій чи іншій зоні. Хоча ці ж дані вже прикрутили до карти бойових дій DeepState. Те що большість зон загоряння пов'язані з бойовими діями - безсумнівно. Достатньо хоча б співставити лінію фронту і збільшення кількості міток.

Але питання в іншому: чому майже ніколи не можу знайти мітку про влучання в БК значного масштабу, які підтверджуються відео з обох сторін. Але є безліч іншихміток, які мали б свідчити про ще більшу інтенсивність займання. Впевнений що не тільки я задавався цим питанням - яке пояснення для себе знайшли ви?

ViktorKux подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Використаний тубус гранатомета NLAW
      45000 грн.
    2. Тубус РПГ 26э Стан на фото ММГ взводиться і клацає
      1250 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Новый .узргм . Разработан для ,,терен 7-м.,, Мув...пиропатрон..газ...растяжка...итд.цельный корпус (...
      350 грн.
    4. Трофейний АК-74. Був за трофейний в 2024 на околицях населеного пункту Кліщіївка. Можливий перетрофе...
      50000 грн.
    5. Гарний колекційний стан
      2000 грн.
  3. trainee

trainee Hauptmann

Повідомлення:
    2.417
    Адреса:
    Land of Living Skies
    Як варіант.
    Супутників дуже мало.
    Вони пролітають раз або півтора на добу.
    За один оберт вони не захватують усю поверхню землі.
    Україна не приоритетна в цього супутника.

Останнє редагування: 22 сер 2022
    Dacenko-80 подобається це.
  4. Dacenko-80

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    71
    Повідомлення:
    1.171
    Ну якщо вони ставлять мінімальний термін 6 годин, тоді значить кожні 6 годин аналізуєтьсявся поверхня. Для такого аналізу не потрібно фотографувативсю поверхню. Все досить швидко - інфрачервоні датчики сканують.Я не думаю що пиання в пріоритетсності. Тоді б просто було пусто на нашій території. Але це не так. Є пожежі і вонив межах фронту зустрічаються набагато частіше. Що це за ділянки? Чому про них не чути, якщо вони набагато яскравіші ніж відомі нам значні попадання.
    Можна подумати що наше керівництво замовчує наші втрати, але левова частка цих пожеж на окупованих територіях.

5. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.075
    Адреса:
    Ukraine
    Может сильно яркие аппаратура не фиксирует , какие то настройки в программе. С УВ

6. Dacenko-80

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    71
    Повідомлення:
    1.171
    теж про таке думав, але пожежа є пожежа - треба фіксувати.
    Я більш схиляюсь до верії, що реально склад яскраво вибухає може годину-дві, а далі просто димить. Я насправді вживу ніразу не бачив події такого масштабу, а на відео попадає найяскравіший момент, який вражає своєю видовищністю. Хоча, можливо, 90% всього часу він в'яло собі димиться. Тут вже хотілося б почути думку очевидців - може там і пожежі як такої немає, а просто серія вибухів? МОже ті вибухи і не дають толком розгорітися полум'ю? Є ж навіть такий спосіб гасіння пожежі - ініціювати вибух поруч, який "здуває" полум'я і гасить осередок пожежі.

7. trainee

trainee Hauptmann

Повідомлення:
    2.417
    Адреса:
    Land of Living Skies
    Багато саме ПОЖЕЖ, на полях та у лісосмугах, викликаних бойовими діями.
    Також багато бигбумів - бах, все в тирсу, і тихо.
    По приоритетності-ці супутники можуть бути на орбіті що довше висить над північною Америкою, а в нас проскакує. НАСА-це насамперед для USA, інші потім.
    Супутник не один, потрібно ще обробити данні.
    Вони самі пишуть-не розраховуйте на цю інфу як на надійну.