Продам в хороші руки свого "КАРДІКА", в хорошому робочому стані, куплений тут на форумі в січні 2012р. http://reibert.info/posts/2453250/ я другий власник, за сезон виходив 1-2раза в місяць, апарат був на підхваті в "кватро", користувався рідко та бережно . Був обрив провода в катушці, що відремонтоване було Русланом, із заміною шнура, є деякі робочі потертості, що на роботу не впливає, пошкоджень корпуса котушки сколів та тріщин (крім місця ремонту) немає, вуха та штанга не клеєні. Попереднім власником було вкорочено нижню пластм. штангу " Цитата: "щоб влазила з катухою в рюкзак і не привертала уваги у транспорті " і правда влазила, із моїм ростом (175см.) довша просто не потрібна. А в загальному апарат не глючний, не топлений, фартовий. Заряда акумів хватає на день копа. В комплекті із апаратом інструкція, зарядне 220, зарядне в прикурювач,саморобний захист на котушку , нові- тільки пошиті чохли на блок штангу і ручку підлокотника (ексклюзивно пошито у Швеник), фіксатор шнура на штанзі (ліпучка). Гарантійки немає. Причина продажі- купив голден маск-4 (і якщо не буде получатися, поки в мене буде "кардік" боюся знову повернутися до нього.А треба рухатися далі. Та і треба відновити сімейний бюджет, який похитнув покупкою Г.М.-4 ) Для камрадів із хорошою репутацією надаю гарантію на справність апарата "пробний вихід", але це не значить що поверути можна тому що - "не мое, в руке не лежит..." і т.п. Ціна питання 1800 грн. Передоплатана карту привата. Пересил за покупцем. Із запитаннями ласкаво прошу в ЛС. Або дзвоніть- 0638647693 З повагою Юрій
Трохи посунуся в ціні- 1750грн.Сміливіше! Апарат 100% справний!! І чекає лише на Вас !!! Можливий варіант пересилки наложеним платежем ч-з "нова-пошта".
С позволения топикстартера, камрадам интересующимся даным мд :есть катушка на Кардинал, взамен на ету + доплата.
Не проти. Але мушу додати- катушка яка йде із апаратом повністю робоча і не глючна, була відремонтована і залита прозорою епоксидкою (щоб було видно де що припаяне), можна дозалити епоксидку із додаванням чорного колорекса, так що майже нічого небуде помітно а якщо потім підігнати наждачкою то взагалі не помітно буде, але не рахую за потрібне когось обманювати і щось не договорювати. А ще вхід провода в катушку було підсилено термоусадкою (біленька така). Хоча це вже як кому смакує... Можете і замінити катуху.
І Вам доброго дня. Прийнято, резерв за 777limon777. М.Д.- фартовий однозначно!! Хоч він і був на підхваті, як 2 №, та гарними знахідками завжди радував. І думаю буде радувати наступного власника, як і радував попереднього власника. Це ж КАРДИНАЛ !!! З повагою Юрій
прошу снять мой резерв. финансовый кризис ко мне пришел в гости Если за месяц не продадите - стучитесь ко мне в личку +50 грн накину сверху. с ув. 777limon777
З вас резерв знято. І відразу апарат в резерві за камрадом із міста героя Севастополь (в телефонному режимі). Завтра мабуть поїде в Крим.
Прийнято. Апарат поїхав у Севастополь. Але наложним платежем, отже поки я не отримав гроші, апарат не можна рахувати проданим. З повагою Юрій
До речі. Хороша новина для "кардіналоводів"- V.Strelok По просьбам "трудящихся" готовим выпуск НЕЛ Торнадо-Шторм-Атака к Кординалу! Ориентировочно - с 15 апреля.
Повторюся- Апарат поїхав у Севастополь. Але наложним платежем, отже поки я не отримав гроші, апарат не можна рахувати проданим. Завтра прийде зворотній вантаж, якщо це гроші то апарат проданий, якщо апарат то ні. Обовязково дам знати. З повагою Юрій
Розтолкуйте непутьовому. Якщо покупець відкрив посилку і апарат йому не сподобався, то він віддає посилку і вона іде назад, а якщо зподобався то мені іде назад наперед домовлена і вказана в накладній сума яку він повинен заплатити ??
Отже, я дізнаюся що мені іде назад тоді, коли прийде зворотній вантаж. Просто хотілося знати що мав на увазі мг 42, коли писав- ?
Да кто ж его знает))Задержки случаются везде.Попробуйте отследить по номеру декларации(деньги вроде возвращаются под номером посылки).Или просто позвоните перевозчику и спросите.
....спасибо, не обижайтесь, просто по времени Вы должны знать идут деньги или прибор.... если Я купил мд, то так и сказалбы продавцу, к вам едут деньги, или мд.
Пробачте але дзвонити кудись немає сенсу і бажання, сьогодні після обіду вже заберу, от тоді і напишу.