Вітаю! Продам свій карабін Inter Ordnance M215 кал 9х21 мм 16" Придбав його 06.04.2022 в магазині Ібіс, Львів Стан нового Настріл 80 патронів Ціна 2000$ Продаж без коліматора Продавали цей карабін з стоковим прикладом та руків’ям(фото прикріпив) Я їх замінив на приклад MFT (BATTLELINK MINIMALIST) та руків’я Magpul (MOE K2). Також поставив руків’я переносу вогню Magpul (MOE RVG), можливий продаж без нього. В комплекті 3 магазини. 1 стоковий на 33 патрони. Magpul PMAG на 27 і 21 патрон Карабін дуже крутий. Легкий, тихенький та без віддачі. Коробка від нього є Причина продажу-потрібні гроші. Продаж у Львові через дозвільну Продаж без коліматора Виробник: Inter Ordnance Модель: M215 9mm Калібр: 9мм (9x21) Конструкція магазину: Знімний коробчатий Прицільні пристосування: Відсутні Комплектація: Магазин (1), ДТК встановлений (1) Зброя нарізна: Напівавтоматична Модель зброї: AR-9 Країна виробник: Сполучені Штати Америки Користувач: Для правші Твіст ствола: 1:10" Дульна різьба: 1/2‘‘-36 TPI Довжина ствола, см: 40,6 Ствол з нержавіючої сталі Довжина загальна, см: 82-91 Країна походження: США Маса: 2.82 кг (з неспорядженим магазином) Діаметр кілець / Посадкове місце: Weaver, M-LOK