Бажаю найміцнішого! Виставляю на продаж, карабін ар-15 зібраний для військових вимог. Зроблен на базі DB, але по надійності не поступиться жодній військовій гвинтівці, надійна компактна збороя, яка ніколи непідводила, нажаль вимушений продати оскільки більше не дозволяють воювати з власною зброєю, і виникла в край необхідність в авто. По карабіну: Апер DB ствол 10.5 дюймів Калібр 223/5.56 ( настріл до 2 тис) Затвор DB классік FA Ловер DB селектор на три положення УСМ Colt Напаковка карабіну:: -цівка і приклад нові MFT -руків'я магпул - глушник FS titan ( настріл до 50) -прицільні UTG Leapers під 45 градусів -дтк трьохщельовий з різьбою -магазин heckler -руків'я зведення radian raptor -колліматор SIG Romeo 7 - одноточковий ремінь Ціна 3000у.е. Зброя придбана на початку 23 року, завжди була доглянута та змащена. УВАГА! Для купівлі Вам необхідно мати зеленку, на три чотири основні частини: ствол, апер,затвор,ловер!! Реєстрація м.Київ Продаж лише згідно чинного законодавства! Бажано продаж військовим Усі питання в особисті, в темі не писати. Можу розглянути продаж апер/ловер окремо, пропозиції в особисті