Добрый день. Подскажите, пожалуйста, кто в теме , по цене и будет ли интерес. Гаражная находка. Рабочие, один большой, требуется ремонт пружины. За ранее благодарю за помощь. С ув
Вітаю.Здається в Україні такі негуманні засоби лову заборонені,але у торгівлі бачив. Доцільно виставити на мисливських форумах.
Маленькі приблизно №0 на мілких хутрових (куниця, криса і т.д.). Великі (на справді, вони не великі) №2-3 на лисицю, єнота. По ціні, 100-300 грн. черги не буде. Можливо я відстав, подивіться ціни на ОЛХ і др. https://reibert.info/lots/kapkan-oxotnichij-15-sm.885044/ Ловити капканами заборонено, а продавати і купувати не заборонено. Забанять .
Дрібні слабуваті,треба ставити на провис,бо інакше будуть пролови,а саме основне-попит бовтається біля "0"-я...
У товарища, при разборке загашников, нашли ящик ( от отца остался), несколько десятков, в масле. И по 50 грн. никому оказались не нужными:https://reibert.info/threads/razborka-sarajchika.1285075/
То Ви погано пропонували. Років з п'ять назад трохи пішло таких же нових. Зараз теж цікавляться, але за п'ятдесятку не має смислу навіть пакувати, не те що везти на пошту.
Добрый день. Большое всем спасибо за информацию. Едут в коллекцию. Тема закрыта. Прошу не писать. С ув
Доброго вечора Малі капкани з нижнього ряду непогано підходять щоб на ділянці біля сміттєвого баку щурів ловити. У магазині Садівник та на promюа по 300 грн нові продаються. Тож від 100 грн на аук З повагою
2 - ТС. Так ці речі не обговорюють. Поміряйте висоту від основи до дуг і ширину дуг. Тоді буде зрозуміло, може і мені захочеться пару штук купити. Бачу у Вас нема особистого досвіду в цій сфері. Гарантую, першим в капкан попадеться кіт. А далі Ви будите биті або сусідами, або дружиною (в залежності від того, чий кіт), або всією вулицею, тому що визг буде такий, що і сусідня вулиця прибіжить. Колись сусід ставив петлі на зайця. Котяра так кричав...А сусід пів години кількома палками намагався його притиснути і звільнити, це не виходило, тому що кіт кидався на нього на стільки вправно, неначе все життя на людей полював.
Не потрапить туди кіт якщо якщо десь в закритому приміщенні ставити де нема котам доступу, а от криса велика може і загризти кошеня.
Ви особисто велику крису коли небуть ловили капканом? Скажіть чесно? Я бічив десіток разів (на тваринницькій фермі) як це відбуваеться. Криса не гірше кота кидається на людину і процедура досить небезпечна і кровава. Поки крису палками не заб"ють, або вилами не заколють, її з капкана не дістати. Нафігасі-нахренасі ці пригоди, коли один пакетик отрути заміняє сотню капканів? Будите дуже здивовані, коли кіт буде впійманий там, де його бути не може і взятися там він ніяк не міг. Це в кращому випадку. Не дай бог дитина або дружина (добре, якщо теща). Навіть якщо попередите, що там стоїть, все одно з цікавості можуть полізти перевіряти.
Дійсно буду здивований коту в капкані в ларьку. Якби вночі там був кіт, то тхнуло би сечею на ранок як мінімум... А от криса жере харчі там постійно, і не раз їх там бачили. Не треба мене повчати, більше ніж чотири десятки років живу. Кіт там не пролізе апріорі. І ще одне. Коти здобу не їдять на відміну від мишей і крис. На ранок все надкушено.
Вона просто здохне сама в тому капкані. Або хай вантажник чи водій що підвозе товар цим займається. Не моя вже справа. Досить збитків вже. В першу ж ніч там опиняться. Інше не важливо. Трусити отрутою де харчі ніхто не буде. https://dez-tactic.pro/ru/unichtozh...t-i-gryzuny-kak-izbezhat-shtrafov-i-proverok/ Если коротко, механические ловушки можно, дератизация химическими методами только сертифицированными специалистами.
Так це ж і так зрозуміло, що якщо маєте кота чи дрібну собаку, то треба ставити у тих місцях де пролізе тільки щур : водостік, під баком, у ангарі
Ось що щури роблять в кіоску. Котів і собак там нема. Да і не їдять вони таке. На ранок постійно одне і теж. А ще шкребуть весь час під підлогою. Спойлер
Да кота не може бути в кіоску якщо його з вечора там не закрити. Ніхто котів там не зачиняє. Раз щурі кошеня вже розірвали. Тому треба цю заразу вивести. Навіть забетонувати підлогу з битим склом з зворотнього боку. Щоб підкоп не робили.
-колись крутому бізнесмену в 90-х через витяжку в квартиру криса залізла.Травить по понятним причинам неможна було.А зловить срочно треба бо шкоди-ж наробить.....Кажу - якщо не "матера" криса то зловлю. Поставив капканчики "одиничку" - і попалась на слідуючий день.Отблагадарив тоді було 20 грн. і палку лікарської ковбаси дав. (ну десь тоді це все 10 долярів сша.) (зарплата-50 долярів в місяць).Дуже дякував тоді всігда.Не булоб капканів то тоді пі..с... дец.....був би .С Ув.
Правильно замерял:https://reibert.info/threads/razborka-sarajchika.1285075/#post-16682741 7 Правда только те, что поменьше.