б\в.загальний стан на фото.в комплекті брюки та китель.розмір приблизно 48\3 ріст. вартість 450грн.доставка укр.поштою 20 грн.новою поштою при отриманні покупцем.
Комплект знято з торгів..Власник.якому належить одяг та з яким було узгоджено умови продажу та ціна.після виставлення на торги лоту в категоричній формі відмовився продавати цей раритет.причин не називав.Всім бажаючим купити його.що створили особисті переписки я написав де повідомив про неможливість продажу та співпраці з власником речей.Приношу свої вибачення за клопіт.та дякую за увагу.яка була приділена мені.Для мене це буде гірким досвідом .щодо співпраці з неперевіреними людьми.які жодного відношення до форуму не мають.Відповідно прошу Модератора закрити тему...
Зміг домовитись з власником камуфляжа..Продано та відправлено Пузяка.оскільки він резервував одяг першим.
Как вы могли продать и отправить Пузяке -? Когда сами написали мне в ЛС с предложением купить этот камуфляж ,задав уточняющие вопросы по состоянию вещей я так и не получил ответа ,вы проигнорировав меня продали вещь другому. Нехорошо!
Я це зробив після того.як Ви не відповіли мені в особистій переписці...Це по перше.а по друге.як Продавець я вирішую кому продавати лот.Виходячи з того.що першим та єдиним резервістом був саме ПУЗЯКА.то рішення продати було саме йому.На цьому крапка..