Такая ситуация, у девчонки дёрнули мобилу, труба дорогая, 13 тыщ. Заяву подали, но пока тишина... Телефон не разобрали, сменили карточку и акаунт в гугле, но сегодня ночью одно из приложений выходило в сеть. Может у кого есть возможность пробить по IMEI, или по номерам симок? Буду очень благодарен..
скорее всего это новый счастливый обладатель телефона незадорого, навряд-ли пользует злоумышленник, мусора точно могут, но наверное денег хотят.
Та плевать на нового пользователя, пусть потом ищет у кого покупал. Пробивает оператор мобильной связи, по запросу органов, а вот может кто пробить без запроса, ну и по деньгам можно обсудить.
завтра узнаю у знакомого как он решал подобную проблему, у него в кафе телефон уперли - как то нашел.
Перепрошую, не уважно прочитав Ваш перший пост. Тоді спробуйте "зацікавити" слідчого, який веде цю справу.
Ви до оператора звертались? Там можливості дуже велмкі тепер! ЗА ДОДАТКОВІ КОШТИ -НЕВЕЛИКІ- відключають ...дають смс -про повернення ..знаходять.. поцікавтись..
Подібна ситуація була років шість тому..зразу запроновали менти 50 баксів і знайдуть.. відмовився - не було потреби-дешевий телефон і можна було відновити базу..тепер нічого не змінилося.. треба напевно якщо є потреба - домовлятися..
Може хто не вкурсі .. розкажу з памяті як жінка розказувала.. це все просто поправити в неті.. після нового року перезвонили оператори звязку..200грн в рік - і вони самі занімаються вашим викраденим телефоном.. там куча прибамбасів- типа перше шлють смс- поверніть а то ми плачемо..потім блокують ..потім находять за свій рахунок..не находять - компенсація...поцікавтись...
Я до чого веду.. якщо вони за 200грн - реально готові знайти..значить -це дуже реально!! і відповідні органи - не хочуть просто це робити..можна їм труїти життя як вони нам..писати у всі інстакції ..нехай відписуються.. а можна - домовлятись в крайніх випадках якщо є необхідність..
Якась фантастика. Максимум, смс відправлять. Заблокувати телефон вони не можуть. Тим більше давати його координати третім особам без рішення суду. Інакше, це може обернутись значними фінансовими та іміджовими втратами для них. Кращий варіант, це шукати знайомих в технічній службі наших доблесних органів.
Буде проблемно як що смарт не сплавять зразу а повність перепрошиють - тоді трохи знайти набагато проблемніше ((((
Если следователя не заинтересуете, про телефон можете забыть , никакой оператор вам никакой информации не даст , только через следака, он соответственно через прокуратуру и решение суда.
Як що смарт має привязку до онлайн систем - то є невеликий шанс - погугліть по нету . Є багато інструкцій і відео ). Також можна звернутись до приватних шукачів - ( не факт ,що знайдуть і відроблять свої гроші - але все одно краще ні ж просто сидіти ).
частные детективы вариант, и скорее всего найдут - но я сомневаюсь , что это стоит меньше половины стоимости телефона, билинг вещь не дешевая =( дешевле будет МВД или прокуратуру
ну вот,примерно так и есть .Сомневаюсь ,что у них прейскурант есть , но знаю точно ,что со следаком поторговаться можно=)
Привязка к онлайнсистемам была, и маршрут отслеживался, до отключения телефона. Но это место под камерой приватбанка, есть время отключения, вот глянуть бы запись. Номер дела уже знаю, завтра утром пообщаюсь со следаком.