Всіх вітаю. Я стикнувся з питанням вибору. Покупею вже не перший рік (користувався Кардиналом Проф.), а тут вирішив перейти на якісно новий рівень. Ну і вибір ліг між Whites MXT PRO (обо просто МТХ) та Teknetics T2 Special Edition Black. Копаю як по війні так і старовині. Прилади приблизно з однією частотою. Знаю, що Т2 не зберігає налаштування та намокає катуха (лікується герметизацією). Також відомо, що МХТ комплектується 9,5" катухою, а MXT PRO в різних джерелах по різному 12" чи 9,5" (тут перше питання від чого це залежить?). Ну і головне питання в практичному використанні, як можна порівніти ці прилади - якість дискримінації/глибина????
MXT pro с завода идет только с 12" моно катушкой. У T2SE катушки отличного качества. Я продал около 200 приборов не у одного проблем не было с катушкой. Лично мне больше T2SE нравится -у него и две катушки в комплекте. Да к стати 1050$ стоит более мощная модель вайтса VX3
Дякую. От в принципі за MXT pro я так і думав (з початку), але на наших сайтах присутня інформація і про 9,5" (не буду вказувати на яких). З приводу Т2, катуха там нормальна, але не герметична, почитайте хочаб розділ продаж, фактично всі ідуть власноруч замазані герметиком і за відгуками камрадів знаю, що фішеровські "лапті" течуть. З приводу Т2 більше подобається - чим саме, мене цікавить глибина та якість дискримінації, можливість нормально копати по чорним металам (війна), але в той же час щоб і (наприклад) олов"янисту бронзу чітко визначало кольровим металом.
То что мажут катушки герметиком-не означает что они текут. Т2 один из лучших приборов для поиска оловянистой бронзы
ну тут стримуючий фактор, неможливість зберігати налаштування в Т2, при кожному включенні всі налаштування потрібно забивати по новому. І все ж цікаво побачити звідну таблицю по глибинам, по МТХ pro на ревью бачив, але по Т2 якось не було.
глубина обнаружения в грунте для таких приборов может значительно отличатся от грунта. Это надо сравнить два прибора в одинаковых условиях и на одинаковые цели. И не забывайте что на МХТ 12" катушка моно которая сама по себе глубже такой-же 12"дд катушки А на T2 катушка 11*7дд что равно примерно кругу 8,5" Возможно глубина у МХТ будет больше а вот разделение 100% значительно хуже
Камрады, а не было ли у кого нибудь возможности сравнить вератор и теджон? в чем они уступают друг другу. Ищу себе аналоговый прибор на новый сезон. Не могу определиться.
НЕ знаю как в MXT а в Т2 есть функция перегрузки. Если недалеко от катушки большой предмет ~0-12см то прибор начинает выть сиреной